Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

Kandıralı ümit milli futbolcu Gökdeniz’e Fransız talip

Kandıralı ümit milli futbolcu Gökdeniz Bayrakdar’a Fransa kulübü Lorient talip. Yıldız oyuncunun transferi için 3 milyon Euro’luk teklifin masa olduğu, Akdeniz ekibinin ise 5 milyon Euro istediği ifade edildi. Taraflar arasında pazarlıklar sürüyor.

9 Temmuz 2021 Saat: 01:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.931 kez okunmuştur

Gökdeniz’e Fransız talip
Kandıralı ümit milli futbolcu Gökdeniz’e Fransız talip

Kocaelispor’dan Antalyaspor’a 1 milyon TL ve sonraki satıştan yüzde 10 pay karşılığında transfer olan Kandıralı futbolcu Gökdeniz Bayrakdar, Süper Lig’deki ilk senesinde adeta Antalyaspor’u sırtlayan isim olmuştu. Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda 38 maça çıkan 19 yaşındaki Gökdeniz, 8 kez de fileleri havalandırıp tüm dikkatleri üzerine çekti. Genç futbolcu için Avrupa takımları devreye girdi. Birçok kulübün radarında olan Gökdeniz’in en ciddi talibi ise Fransa’dan.

ANTALYASPOR 5 MİLYON EURO İSTİYOR
Fanatik’in haberine göre Ligue 1 ekibi Lorient, başarılı futbolcu için 3 milyon Euro’luk ( 30 milyon 893 bin TL) resmi teklif gönderdi. Kırmızı beyazlılar ise belirlediği 5 milyon Euro’nun (51 milyon 481 bin TL) aşağısına kesinlikle inmek istemiyor. Ancak Fransızların ısrarcı olduğu belirtiliyor. Umut Bozok'tan sonra takıma ikinci bir Türk isim kazandırmak isteyen Lorient Kulübü'nün resmi görüşmeleri yapmak için önümüzdeki günlerde Antalya'ya gideceği belirtildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑