Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıralı sporcular Türkiye Kick Boks Şampiyonasında

Antalya da yapılan Spor Toto Türkiye Kick Boks Şampiyonasına Kandıra Gençlerbirliği Spor Kulübü ve Akçakocabey Spor Kulüpleri, Türkiye Kick Boks Şampiyonasında.

2 Şubat 2024 Saat: 08:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 471 kez okunmuştur

Kandıralı sporcular Türkiye Kick Boks Şampiyonasında
Kandıralı sporcular Türkiye Kick Boks Şampiyonasında

Spor Toto Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda iki önemli spor kulübü, 7 binin üzerinde sporcunun katıldığı ön eleme müsabakalarında iddialı bir performans sergiliyor.

Kandıra Gençlerbirliği Spor Kulübü ve Akçakocabey Spor Kulübü, toplamda 13 sporcu ve 3 antrenör ile katılım sağlayarak ön elemeleri başarıyla geçti. Şampiyonaya katılan genç sporcular, gösterdikleri başarılı performansla önemli bir aşamayı geride bıraktılar. 7 binin üzerindeki katılımcı arasından sıyrılan gençlerimiz, müsabakalara olan katılımlarını sürdürerek önemli bir başarı elde etmeye adaylar.

Kandıra Gençlerbirliği ve Akçakocabey Spor Kulüpleri, bu büyük organizasyonda gösterdikleri performansla hem kendi bölgelerini hem de Türkiye’nin genelini temsil etmenin gururunu yaşıyor. Sporcuların yanı sıra antrenörler de yoğun bir çalışma temposuyla genç yetenekleri en iyi şekilde hazırlayarak şampiyonluk hedefine odaklanmış durumdalar. Müsabakaların heyecanı ve rekabetin dorukta olduğu Spor Toto Türkiye Kick Boks Şampiyonası, gençlerimizin başarılarıyla spor camiasında büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑