Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Kandıralı Pazarcı Aile Kaza Yaptı! Anne ve Baba Öldü

Kandıra İlçesinde ikamet eden ve pazarcılık yaptığı öğrenilen Baran ailesi, sabah saatlerinde tezgah açmak için Gölcük istikametine giderken kaza yaptı. Meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

21 Nisan 2020 Saat: 16:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 98.663 kez okunmuştur

Kandıralı Pazarcı Aile Kaza Yaptı! Anne ve Baba Öldü
Kandıralı Pazarcı Aile Kaza Yaptı! Anne ve Baba Öldü

Edinilen bilgilere ve iddialara göre; Kandıra Esentepe Köyünde ikamet eden ve pazarcılık yapan Hayrettin Baran(43), eşi Sevcan Baran(43),  tezgah açmak için sabah çok erken saatlerde Kandıra’dan oğulları Berkay Baran(21)’ın kullandığı 41 N 0646 plakalı kamyonet ile yola çıktı. D-130 Karayolu üzeri Başiskele İlçesi Yeniköy Köprülü Kavşağı mevkiinde Berkay Baran’ın kullandığı kamyonet bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıkarak Kavşağın beton duvarlarına çarptı. Çevrede kazayı görenlerin haber vermesi ile olay yerine kısa sürede polis,  itfaiye ve 112 ekibi sevk edildi.

ANNE VE BABA KURTARILAMADI

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hemen araçta sıkışan yaralılara müdahalede bulundu. İtfaiye araçta sıkışanları çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti.  Yapılan kontrollerde baba Hayrettin ile anne Sevcan’ın yaşamını yitirdiği belirlendi.  Yaralı olan Berkay Baran ise hemen hastaneye kaldırıldı.

DÜĞÜN CEMİYETİ BEKLERKEN CENAZE HABERİ GELDİ

Olay yerinde yapılan incelemeler sonrası anne ve babanın cenazeleri Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.  Polis kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Kaza nedeniyle kapanan yol, aracın çekiciyle kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı. Cenazelerin yapılan adli işlemler sonrası Kandıra Esentepe Köyünde toprağa verileceği öğrenildi. Öte yandan kazada aracı kullanan Berkay Baran’ın askerden kısa bir süre önce gelerek nişanlandığı ve ailesi ile birlikte çalışarak evlilik hazırlıklarında bulunduğu, herkesin aileden düğün cemiyet,  beklediği esnada yaşanan feci kaza ile yıkıldıkları öğrenildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑