Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Kandıralı oyuncular Türkiye’ye tarihi zafer kazandırdı

Kandıra’dan 5 oyuncunun yer aldığı Türk Ragbi Milli Takımı, 15’li Ragbi Avrupa Konferans Ligi’nde karşılaştığı Sırbistan’ı 31-22 mağlup etti. Böylece Türkiye, Sırbistan karşısında Ragbi branşındaki ilk galibiyetini elde etti.

20 Nisan 2024 Saat: 08:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 670 kez okunmuştur

Kandıralı oyuncular Türkiye’ye tarihi zafer kazandırdı
Kandıralı oyuncular Türkiye’ye tarihi zafer kazandırdı

Türk Ragbi Milli Takımı, 15’li Ragbi Avrupa Konferans Ligi’nde önemli bir başarıya imza attı. Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da gerçekleşen maçta, Türkiye, rakibini 31-22 mağlup ederek Ragbi branşında Sırbistan karşısında tarihindeki ilk galibiyetini elde etti.

Federasyon Başkanı Nahit Şahin maç sonrası yaptığı açıklamada, “Bu zafer, Türk ragbisi için dönüm noktasıdır. Takımımızın disiplinli ve kararlı tutumu, inanç ve istek bu tarihi başarıyı getirdi. Türk milleti olarak gelecek yıllarda ragbide çok daha fazla başarıya şahit olacağız” dedi.


Maçta, Türkiye’nin oyun kurucularının sergilediği üstün performans ve defanstaki sıkı çalışma dikkat çekti. İlk yarıyı minimal farkla geride kapatan Türk Milli Takımı, ikinci yarıda da üstünlüğünü artırarak maçı kazanmayı başardı.

Türkiye'nin Sırbistan karşısında kazandığı tarihi zaferin mimarları arasında bulunan Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi Spor Kulübü Ragbi takımından 5 ismin milli takımdaki başarıları Kandıralıları gururlandırdı. Milli takım için ter döken Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi Spor Kulübü Ragbi Takımı oyuncuları Eyüp Ensar Daş, Aykut Kanaçlar, Burak Özkan, Ramazan Tomruk ve Caner Ark, göğsümüzü kabarttı. Sırbıstan karşısında Kandıra'lı Eyüp Ensar DAŞ maçın oyuncusu seçilme başarısını gösterdi.


Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi Spor Kulübü Başkanı Bayram MEŞE;Türk Milli Takımını kutluyorum. Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi Spor Kulübü sporcularının hepsiyle gurur duyuyorum. Müthiş yetenekli ve karakterli bir kadromuz var. Kocaeli’mize, Kandıra’mıza ve camiamıza büyük bir mutluluk yaşattılar. Bundan sonraki süreçtede bugüne kadar olduğu gibi gençlere destek olmaya devam edeceğiz dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑