Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kandıralı öğrencilerin İspanya çıkarması

Kandıra Yusufça Şehit İrfan Yaman İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, İspanya’nın Aguilas şehrinde bulunan Colegio Maria Inmaculada okuluna eğitim ziyaretinde bulundu.

25 Şubat 2014 Saat: 09:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.995 kez okunmuştur

Kandıralı öğrencilerin İspanya çıkarması
Kandıralı öğrencilerin İspanya çıkarması
Yusufça Şehit İrfan Yaman İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, Avrupa Birliği Gençlik Eğitim Programı Comenius Okul Ortaklıkları projeleri çerçevesinde 2013 Teklif Çağrısı döneminde sunulan ve Ulusal Ajans tarafından desteklenmesi uygun görülen “Heritage of Medieval Experiences” konulu projeleri kapsamında İspanya’nın Aguilas şehrinde bulunan Colegio Maria Inmaculada okuluna eğitim ziyaretinde bulundu.
MİLLİ KIYAFETLER Okul müdürü Nevzat Aktaş nezaretindeki öğretmenler Filiz Deniz, Sedat Sadık Tezcan ve Murat Kaya ile birlikte beş öğrenci geziye katılarak, “Ortaçağ Yaşam Mirası” konulu proje kapsamında ülkemiz ve yöremize ait milli kıyafetler ile çocukların oynadıkları sokak oyunlarından “Mendil Kapmaca”yı diğer ortak ülkeler İngiltere, Fransa, Polonya ve İspanya’dan katılan öğrenci, öğretmen ve velilere sunma imkanı buldu. TARİHİ YERLERİ GEZDİLER Ev sahibi İspanyol ailelerin yanında beş gün geçiren öğrenciler, dil öğrenimi ve kültürel paylaşım konusunda tecrübe edinmiş oldu. Proje kapsamında Granada Elhamra Sarayı, tarihi Lorca Kalesi ile Agulias Kalesi’ni de gezen öğretmen ve öğrenciler, ayrıca Kurtuba Mescidi ile Sevilla’da bulunan Alcazar Bahçesi, Plaza de Espanya ile Avrupa’nın en büyük üçüncü kadetrali olan Catedralde Sevilla’yı da gezme imkanı yakaladı.
YURDIŞI GEZİLERİ SÜRECEK Okul müdürü Nevzat Aktaş yaptığı açıklamada yurt dışı gezilerinin süreceğini kaydetti. Mayıs sonunda Polonya ve 2015 yılında ise İngiltere ve Fransa ziyaretlerini yapacaklarını ifade eden Aktaş, ayrıca Erasmus Plus olarak devam eden yeni dönem için de proje hazırlıklarını yürüttüklerini, kabul edilmesi durumunda okuldaki başarılı ve örnek davranış gösteren öğrencilerini yurtdışına götürmeye devam edeceklerini söyledi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑