Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kandıralı öğrenciler, Kocaeli’yi tanıdı

Kandıra Anadolu Lisesi öğrencileri, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Gez Gör Kocaeli’ programı kapsamında tarihi ve turistik mekanları dolaştı, kenti tanıdı

1 Kasım 2012 Saat: 18:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.848 kez okunmuştur

Kandıralı öğrenciler, Kocaeli’yi tanıdı
Kandıralı öğrenciler, Kocaeli’yi tanıdı
Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen ‘Gez-Gör Kocaeli’ programı, Kandıra Anadolu Lisesi öğrencilerini ağırladı. Kentin tarihi ve turistik mekanlarının gezdirildiği programda öğrenciler ilk defa gördükleri yerleri yakından tanıma imkânı buldu. Otobüslerle okullarından alınan öğrenciler ilk olarak Sekapark’a geldi. Türkiye’nin en büyük endüstriyel projesi olan Sekapark’ta gönüllerince gezen öğrenciler, golf arabalarıyla alanı dolaştı.
DEPREM SİMÜLASYONU Kandıra Anadolu Lisesi öğrencileri ardından Seka alanında bulunan Büyükşehir Belediyesi’ne ait Mevlevi Evi’ne geçti. Semazenlerin bulunduğu evi dolaşan öğrenciler gördüklerinden çok etkilendi. Buradan yine Büyükşehir Belediyesi’ne ait Sismoloji Merkezi’ne geçen konuk öğrenciler, depremin birebir yaşatıldığı deprem simülasyonunda heyecanlı dakikalar yaşadı. Öğrencilere sismoloji merkezinde depremle ilgili bilgiler verildi.
FİLM PLATOSUNU GEZDİLER Öğretmenleri ile beraber Gez-Gör Kocaeli programına katılan konuk öğrenciler daha sonra Seka alanı içinde bulunan film platosuna geçtiler. Birçok film ve dizinin çekiminin yapıldığı alanı gezen öğrenciler bol bol fotoğraf çekti. Mesire alanları, yürüyüş yollarını gezen öğrenciler ilk kez gördükleri mekânları dolaşarak mutlu bir gün yaşama imkânı buldu.
BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR Kandıra Anadolu Lisesi öğrencileri bir günlük gezinin kendileri için çok anlamlı olduğunu ifade ederek, derslerden arta kalan zamanlarda bu tarz etkinliklerin kendilerini çok rahatlattığını belirtti. Öğretmenler ise öğrencilerinin bu tarz sosyal çalışmalarla daha önce görmedikleri yerleri yakından tanıma imkânı bulduğunu ifade ederek, öğrencilere verdiği desteklerden dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑