Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıralı Kuyumculardan Polise Teşekkür

Kandıra’da 2007 mayısta görgünler kuyumcusu’nu soydukları iddiası ile aranan Mevlüt ve Ahmet Altunten polislerin titiz çalışması sonucu Beyoğlu...

11 Mayıs 2009 Saat: 19:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.756 kez okunmuştur

Kandıralı Kuyumculardan Polise Teşekkür
Kandıralı Kuyumculardan Polise Teşekkür

Kandıra’da 2007 mayısta görgünler kuyumcusu’nu soydukları iddiası ile aranan Mevlüt ve Ahmet Altunten polislerin titiz çalışması sonucu Beyoğlu’nda yakalanmıştı. Mevlüt Altunten ceza evine gönderilirken Ahmet Altuntende Kandıra Cumhuriyet Başsavcılığına ifade verdikten sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

 

Kandıra Çarşı’nın hemen girişinde bulunan görgünler kuyumcusu geçtiğimiz yıl mayıs ayında soyulmuştu. Gece yarısı saat 3:00 sıralarında Akyıldız Apartmanın 2. Katında bulunan diş hekimi Aykut Hurma’nın muayenehanesinin kapılarını levye ile açan hırsızlar duvarıda hitli ile kırmıştı. Yaklaşık 40 santim çapında bir delik açan hırsızlar kuyumcu dükkânına girerek buradaki altınları çalıp kayıplara karışmıştı. Görgünler Kuyumcusu’nun sahibi Kamil, Kazım Görgün Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bu başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür’e gitti. Görgün Kardeşler Kandıra İlçe Emniyet Müdürü Abdürrahim Türkmen ve Baş Komiser Orhan Baba’yı makamında ziyaret ederek çiçek ve bir tepsi baklava takdim ettiler.

Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑