Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıralı komiser yardımcısı kalbine yenildi

Kandıralı komiser yardımcısı Soner Biçer, Yalova’da sahura kalktıktan sonra kalp krizi geçirdi, kaldırıldığı hastanede vefat etti

27 Nisan 2022 Saat: 18:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.240 kez okunmuştur

Kandıralı polis memuru kalbine yenildi
Kandıralı komiser yardımcısı kalbine yenildi

Yalova’da Osmangazi Köprüsü Karakolu’nda görev yapan 45 yaşındaki Soner Biçer, saat 04.00 sıralarında sahur için kalktıktan kısa bir süre sonra rahatsızlandı. Evli ve iki çocuk babası olan Biçer, ardından kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen Biçer, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kandıralı komiser yardımcısı Soner Biçer için Yalova Valiliği bahçesinde düzenlenen törene; Vali Muammer Erol, Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Bakçepınar katıldı. Biçer’in cenazesi defnedilmek için memleketi Kocaeli’ye gönderildi.

Kandıra Aydınlık Mahallesi Akasya Caddesi üzerinde ikamet eden özel sektörden emekli Mustafa Biçer ve Emine Biçer çiftinin 2 çocuğundan biri olan Soner Biçer’in ailesi taziyeleri kabul etti. Saygı duruşunun ardından Biçer için dualar okundu ve helallik alındı. Kandıra Zafer Camii’nde düzenlenen törene; Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Yalova Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Sayıoğlu, Kandıra İlçe Emniyet Müdürü İlker Kaya, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kandıra ilçe müftüsü Rahmi Sancar, Ak Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez katıldı. 

Soner Biçer’in cenazesi Kandıra Zafer Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kandıra Asri Mezarlığında toprağa verildi.. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑