Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Kandıralı Kickboksçular başarıya doymuyor

Kickboks Semi Contact Yıldızlar Türkiye şampiyonasında dereceye girerek ilçemizi en iyi şekilde temsil eden kickboksçular başarıya doyamıyor. Katıldıkları her müsabakada derece alan öğrenciler, başarıdan başarıya koşuyor.

31 Mayıs 2013 Saat: 19:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.843 kez okunmuştur

Kandıralı Kickboksçular başarıya doymuyor
Kandıralı Kickboksçular başarıya doymuyor

Antrenörleri Engin Kardaş tarafından Öğretmen Ali Şükrü Pisteloğlu Kapalı Spor Salonu’nda haftada 3 gün eğitim gören öğrenciler, katıldıkları her müsabakada büyük başarı elde ediyorlar. İlkokuldan üniversiteye kadar yaklaşık 30 öğrenciye eğitim veren antrenör Engin Kardaş, öğrencileri ile birlikte başarıdan başarıya koşuyor. Türkiye’nin çeşitli illerinde yapılan Kulüpler şampiyonasında derece giren sporcularımız başarıya doyamıyor. 7-9 Aralık 2012 yılında Bolu Külüpler şampiyonasında Elçin Kardaş 42 kilo semi contackta 2., Furkan İçköprü ise 63 kiloda 3. oldu. 20-23 Aralık 2012 Aksaray’da düzenlenen Türkiye şampiyonasında Elçin Kardaş 42 kilo semi contaktda ve Furkan İçköprü 60 kiloda 3. oldu.
KANDIRA BAŞARIYA DOYMUYOR Bursa’da yapılan Kulüpler şampiyonası 02-10 Şubat 2013 tarihinde 4 birincilik getirdi. Elçin Kardaş 42 kiloda, Furkan İçköprü 60 kiloda, Emre Şenol 52 kiloda ve Berkay Altınay 57 kiloda birinci oldu. 15-17 Mart 2013’te Düzce Kulüpler Şampiyonasında Elçin Kardaş 42 kiloda semi contackta birinci olurken, Furkan İçköprü 63 kiloda üçüncü oldu. 27 Nisan 2013’te Konya’da gerçekleşen Dan sınavında Elçin Kardaş ve Furkan İçköprü, siyah kuşak 1. Dan aldılar. 17-19 Mayıs 2013’te Niğde’de Uluslararası Kickboks Atatürk Kupası’nda Furkan İçköprü 60 kiloda semi contack birincisi, Elçin Kardaş 40 kilo semi contack ikincisi olurken light contackta Kardaş ve İçköprü tekrar ikincilik elde ettiler.
İLÇEMİZ ONURLANIYOR Antrenör Engin Kardaş; “Öğrencilerimiz büyük bir hırsla çalışarak çok güzel başarılara imza atıyorlar. Bugüne kadar Türkiye şampiyonası ve Kulüpler şampiyonasında birincilik almamız bizleri ve Kandıra’yı onurlandırmıştır. İmkânlarımızın kısıtlı olmasına rağmen çok sayıda madalyaya sahip olduk. Bizlere destek veren tüm idarecileri ve velileri gönülden teşekkür ediyorum. Sporcu öğrencilerimize de başarılar diliyorum. Hedefimiz Türkiye’de Kandıra’yı hak ettiği yere taşımak” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑