Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kandıralı Hüseyin Öz milletvekili aday adayı oldu

TÜMSİAD’ın kurucularından İZKANDER eski Başkanı Kandıralı Hüseyin Öz de AK Parti’den aday adaylığını açıkladı

16 Mart 2023 Saat: 18:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.288 kez okunmuştur

Kandıralı Hüseyin Öz milletvekili aday adayı oldu
Kandıralı Hüseyin Öz milletvekili aday adayı oldu

AK Parti’de başvuruların dördüncü gününde başvurular sürüyor. Sabahın erken saatlerinde AK Parti il binasına gelen TÜMSİAD’ın kurucularından İZKANDER eski Başkanı Kandıralı Hüseyin Öz aday adyalığı için başvuru dilekçesini komisyona teslim etti.

‘DERDİMİZ ÜLKEMİZ’
Öz, yaptığı açıklamada “Bu şehirde doğan, çocukluğundan bu güne acısını, tatlısını bu şehirde yaşayan, sivil toplum hayatı ile yine ömrünü bu şehre ve şehir insanına değer üretmeye adayan, kökleri bu şehrin mayası kadar eski bir mirasın bir parçası olma bilinci ve birikimiyle; şehrimiz için, Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonunun inşası için kuruluşundan bu yana çeşitli kademelerinde görev alma şerefini yaşadığım AK davamızın bir neferi olarak önümüzdeki genel seçimlerde hizmet aşkı ile elimizi taşın altına koyarak Kocaeli milletvekili aday adaylığı başvurumuzu yapmış bulunmaktayız. Umudumuz Kocaeli içindir. Umudumuz Türkiye Yüzyılının inşasıdır. Derdimiz de sevdamız da kavgamız da şehrimiz ve ülkemizdir” dedi.

‘KARDEŞÇE UYANMAK DİLEĞİYLE’
Açıklamalarını sürdüren Hüseyin Öz, “Tüm dostlarımıza, hemşehrilerimize, dava arkadaşlarımıza selam eder; birlik ve beraberlik içerisinde gönüller yaparak mutlu bir Türkiye Yüzyılına kardeşçe uyanmak dileği ile 2023 genel seçim sürecinin ve sonucunun şehrimiz ve ülkemiz adına hayırlara kapı açmasını temenni ederim. Yine bu vizyon ve misyonla aday adaylığı başvurusunda bulunan tüm dava arkadaşlarımızı ve hemşehrilerimizi de ortak derdimizin ve paydamızın şehrimiz ve ülkemizin mutlu ve güzel yarınları olduğu bilinciyle tebrik eder, hayırlara vesile olmasını temenni ederim” ifadelerini kullandı.

HÜSEYİN ÖZ KİMDİR?
1973 Kandıra doğumlu, evli ve 6 çocuk babası. Uzun yıllar serbest ticaretle ilgilendi. Kamu kuruluşlarında resmi görevlerde bulundu. 2004-2009 yılları arasında AK Parti Mehmet Ali Paşa Mahalle Başkanlı görevinde bulundu. Teşkilatın çeşitli kademelerinde görev aldı. TÜMSİAD’ın kurucuları arasında yer aldı. İZKANDER’de 2 dönem başkanlık yaptı. 2019 yılında Ak Parti İzmit İlçe Başkan Adayı oldu. ÖZSANAT GALERİ adında bir sanat galerisinin sahibi ve hali hazırda işletmeciliğini yapıyor. Şu anda Kocaeli Sivil Toplum Gönüllüler Derneği (KOSİD)başkanlığı görevini yürütüyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑