Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Sağlık

Kandıralı Hekimler Yaşanan Üzücü Olaya Kayıtsız Kalmadı

Kandıra Toplum Sağlığı Merkezinde bugün, İzmir Bornova Yunus Emre 29 nolu Aile Sağlığı Merkezi’nde meydana gelen üzücü olay için grev vardı.

3 Nisan 2019 Saat: 19:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.971 kez okunmuştur

Kandıralı Hekimler Yaşanan Üzücü Olaya Kayıtsız Kalmadı
Kandıralı Hekimler Yaşanan Üzücü Olaya Kayıtsız Kalmadı

29 Mart 2019 tarihinde İzmir Bornova Yunus Emre 29 nolu Aile Sağlığı Merkezi’nde  (ASM) görevli çalışanların saldırıya uğraması üzerine Kandıra Aile Toplum Sağlığı Merkezi harekete geçti. Olayı kınamak ve meslektaşlarına bir nebzede olsa destek olabilmek için şiddetin her türüne karşı olduklarını dile getirmek amacı ile toplanan doktor ve sağlık çalışanları basın aracılığı ile yaşadıkları bu üzücü olayı duyurma kararı aldılar.

Toplum ve Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli Doktor Melike Tımaç yaptığı açıklamada:” Bugün burada bu makus olayı kınamak  ve arkadaşlarımıza bir nebze de destek olabilmek ve şiddetin her türüne karşı olduğumuzu belirtmek üzere toplanmış bulunuyoruz. Ülke genelinde sağlık çalışanlarına şiddet artarak devam etmektedir. Sağlıkta şiddete yol açan nedenler bu güne kadar birçok defa dile getirildi. Ancak geldiğimiz noktada bu sebepleri tekrar etmektense, tüm sağlık çalışanlarının, yöneticilerin ve halkımızın bu üzücü olayların sona erdirilmesi konusunda ortak tavır gösterdiği aşikardır. Sağlık alanında yaşanan her şiddet olayı, sağlık hizmetlerini aksatmakta ve sağlık çalışanlarıyla halkımızın arasını açmaktadır. Halkımızı bu konuda sağduyulu olmaya, kendisine hizmet eden sağlık çalışanlarına sahip çıkmaya davet ediyoruz. Meslektaşlarımıza acil şifalar dilerken, saldırganların en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Doktor Tımaç: “Tepkimizi dile getirmek üzere bugün öğleden sonra aile sağlığı merkezimizde hizmet verilmeyeceğini bildirir, sağlıkta şiddet konusunda halkımızı duyarlı olmaya, öfkeden uzak, canla başla hizmet veren bir sektördeki görevlilere karşı saygılı olmaya davet ediyoruz.” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑