Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıralı Gümüş Ailesi Terk Etti

Üğümce Köyü’nde yaşayan Gülizar Gümüş 14 yıllık eşi ve 3 çocuğunu bırakıp kayıplara karıştı. Tedavi İçin Kocaeli Devlet Hastanesi’ne giden 27 yaşındak...

11 Mayıs 2009 Saat: 02:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.723 kez okunmuştur

Kandıralı Gümüş Ailesi Terk Etti
Kandıralı Gümüş Ailesi Terk Etti

Üğümce Köyü’nde yaşayan Gülizar Gümüş 14 yıllık eşi ve 3 çocuğunu bırakıp kayıplara karıştı. Tedavi İçin Kocaeli Devlet Hastanesi’ne giden 27 yaşındaki Gümüş en son Köseköy’den eşini arayıp “ Bu işin böyle olacağını biliyordum “dediği öğrenildi.

 

Ailesini Terk Edip Kayıplara Karıştı.

Kandıra’ya bağlı Üğümce Köyü’nde oturan Hayati Gümüş ve 3 çocuğu bu günlerde büyük bir üzüntü yaşıyor. Çünkü Gümüşün 14 yıldır birlikte olduğu eşi Gülizar Gümüş 15 gün önce evini terk ederek kayıplara karıştı.Olayın şokunu bir türlü üzerinden atamayan Hayati Gümüş “ Eltisi Tenzile Gümüş ile eş,im tedavi için Kocaeli Devlet Hastanesine gitmişti. Hastane bahçesinde kayıplara karışan karışan Gülizar Gümüş en son Köseköy İstasyon Mahallesi’ndeki bir bakkaldan beni arayarak “ Bu işin böyle olacağını biliyordum ” Dedi.O günden bu yana kendisinden hiçbir şekilde haber alamadık. Başına her hangi olay gelmesinden korkuyorum. Görenler veya yerini bilenler 588 02 72 veye 0 539 922 85 30 numaralı telefonlardan beni arasın. Gülşah(11), Büşra(9) ve Emre (8) de annelerini çok özlediklerini söylüyor. Gümüş Ailesindeki hüzünlü bekleyiş devam ederken Hayati Gümüş ve çocukları annelerinin dönmesi için dua ediyor.

Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑