Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Kandıralı gençler o atamaya karşı toplandı!

AK Parti Kandıra İlçe Başkanlığı’na Başiskele’de yaşayan AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Yöneticisi İsmail Dursun’un atanmasının ardından Kandıralı gençler AK Parti Kandıra İlçe Binası önünde toplanarak açıklama yaptı.

25 Ağustos 2022 Saat: 10:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.116 kez okunmuştur

Kandıralı gençler o atamaya karşı toplandı!
Kandıralı gençler o atamaya karşı toplandı!

AK Parti Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı koltuğuna Başiskele’de yaşayan AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Yöneticisi İsmail Dursun atandı. Başiskele’den Kandıra’ya yapılan bu atama Kandıralı gençlerin tepkisine neden oldu. Partinin sosyal medya hesabı olan AK Genç Kandıra’da birçok genç atama kararına yorumlarla tepki gösterirken, tepkilerin artması üzerine gençler AK Parti Kandıra İlçe Binası önünde toplandı.

Atamaya karşı ortak açıklama yapan gençler, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “Kandıra'nın Gençleri olarak 7,5 aydır başkanı olmayan bir ilçenin gençlik kolları olarak çalışmalarımızı aksatmadan başkenvekili, teşkilat başkanlığı ve yönetimdeki yönetici genç kardeşlerimiz ile Kandıra’mızın gönülden bizlere destek gençlerimiz ile devam ettirdik. Gelinen son süreçte yapılan atamada Kandıra'mızda ikamet etmeyen, Başiskele ilçesinden Kandıra'ya hizmet etmeye atanmış bir başkan ile karşılaştık. Bu durumun Kandıra gençliğinin ezildiğini, yapılan her çalışmada Kandıra gençliğinin hiçe sayılması adına 'sen bizim çocuksun’ fıtratı ile hala devam etmektedir. Unutmayalım ki biz yokken en çok zarar gören bizim çocuklardır, sizin çocuklardır.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑