Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıralı gencin acı sonu

Kandıra Bağırganlı Köyünde balıkçılıkla geçimini sağlayan Zafer Gülay teknede ağları çekerken makaranın üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

13 Eylül 2011 Saat: 00:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.786 kez okunmuştur

Kandıralı gencin acı sonu
Kandıralı gencin acı sonu
Kandıra Bağırganlı köyü bu sabah acı bir haberle uyandı. Kandıra Belediyesi İmar müdürlüğünde çalışan Mustafa ve Cemile Gülay’ın üç çocuklarından en büyükleri olan Zafer Gülay (25) İstanbul’da çalıştığı balıkçı teknesinde bir kaza sonucu hayatını kaybetti. KANDIRA’DAN İSTANBULA’A Edindiğimiz bilgilere göre; Zafer Gülay Ramazan Bayramı’nda sevgilisi ile sözlendi ve para biriktirmek için İstanbul Rumeli Feneri köyüne gitti ve burada balıkçılık yapmaya başladı. Hüseyin Reis’in balıkçı teknesinde işe başlayan Gülay, önceki gece denizden ağları toplarken makaranın altında kaldı. MAKARANIN ALTINDA KALDI Denizdeki ağları toplarken, hemen üstüne bulunan büyük makaranın yerinde çıkması ile Zafer Gülay’ın üzerine düşmesi bir oldu. Dev makaranın altında kalarak ağır bir şekilde yaralanan talihsiz genç, hemen olayı görenler tarafından en yakında bulunan İğneada Sağlık Ocağı’na kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitiren Gülay, sevenlerini ve köyünü yasa boğdu.
PARA BİRİKTİRMEK İÇİN Para biriktirmek için Kandıra’dan ayrılarak İstanbul Rumeli Köyü’ne giden Zafer Gülay’ın cansız bedeni dün İğneada Sağlık Ocağından alınarak Kandıra Bağırganlı Köyü’ne getirildi. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin ve yakınlarının gözyaşlarıyla köy mezarlığına defnedildi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑