Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıralı Eslem Lina için kader günü

SMA Tip 1 Hastası Eslem Lina Akbaş’ın tedavisi için gerekli olan 1 milyon 820 bin doların kalan yüzde 50’sini toplamak için yarın önemli bir etkinlik yapılacak. İftardan sonra başlayacak canlı yayın sahura kadar sürecek.

13 Mart 2024 Saat: 13:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.717 kez okunmuştur

Kandıralı Eslem Lina için kader günü
Kandıralı Eslem Lina için kader günü

SMA Hastası Eslem Lina Akbaş 5 Eylül’de dünyaya geldi. Doğduktan sonra topuğundan alınan kanda yapılan incelemenin ardından 20 günlükken SMA Tip 1 hastası olduğu ortaya çıkan Eslem Lina Akbaş’ın kampanyasında yarın büyük gün. Eslem Lina bebeğin ailesi ve kampanyasının destekçiler Eslem Lina yaşasın diye yarın akşam iftardan sonra sahura kadar sosyal medya hesaplarından canlı yayın yapacak. Eslem Lina’nın ailesi ve destekçiler tüm Kocaeli halkının fitre ve zekatlarının yardım kampanyasına bağışlanmasını isteyecek. Kocaeli halkının bu büyük gecede Eslem Lina’nın yaşaması için büyük destek vermesi bekleniyor.

YÜZDE 50 KALDI
Kandıra Akçaova köyümüzden Özka Lastik çalışanı Salih Akbaş ve Elif Akbaş’ın ikinci çocuğu olan Eslem Lina’nın 20 günlükken SMA Tip 1 Hastası olduğu öğrenildiğinden bu yana aile tüm imkanlarını tedavi için seferber etti. Ancak işçi olan babanın ve ailesinin 1 milyon 820 bin doları bulması imkansız olunca valilik izni ile kampanya başlatıldı. Başlatılan kampanyada sokaklarda, AVM’lerde, pazarlarda ve kentin birçok noktasında kurulan stantlarda, bağış hesabına yapılan bağışlarla gerekli paranın yüzde 50’si tamamlandı. Kalan yüzde 50 için ise aile sosyal medya hesaplarında yapacağı canlı yayınla toplamak istiyor. Bunun için ramazanda zekat ve fitrelerin kampanyaya bağışlanması istenecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑