Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıralı eczacılar açıklama yapacak

Kandıra'da polisin düzenlediği operasyon sonra ifadelerine başvurulan iki eczacı Deren ve Aydın, konuyla ilgili ilerleyen günlerde açıklama yapacaklarını söyledi

11 Mayıs 2009 Saat: 19:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.664 kez okunmuştur

Kandıralı eczacılar açıklama yapacak
Kandıralı eczacılar açıklama yapacak

Kandıra'da polisin düzenlediği operasyon sonra ifadelerine başvurulan iki eczacı Deren ve Aydın, konuyla ilgili ilerleyen günlerde açıklama yapacaklarını söyledi.

 

KOCAELİ polisi, Kandıra'da bulunan Sevim Deren'in sahibi olduğu Cansev Eczanesi ile Adem Aydın'ın sahibi olduğu Kandıra Eczanesi'ne bir operasyon düzenlemiş, olayda çok sayıda ilaç ile birlikte ilaç küpürü ve sağlık karnesine el konulmuştu. Geçtiğimiz cuma gerçekleştirilen bu operasyonun ardından hafta sonu da iki eczacının ifadelerine başvurulmuş, Deren ve Aydın haklarındaki suçlamaları reddetmişti. İddialara göre operasyonlar sırasında iki eczacı ile ilgili ipuçlarına ulaşılmıştı.

                                                      

AÇIKLAMA YAPACAKLAR

Cansev Eczanesi'nin sahibi, CHP'nin önde gelen isimlerinden ve ÇYDD Kandıra Şube Başkanı Sevim Deren konu hakkında gerekli basın açıklamasını yapacağını belirterek, “Kandıra halkı beni iyi tanır. Benim suç unsuru taşıyan hiçbir işim olamaz. Bu da ortaya çıkacaktır” diye konuştu.

Kandıra Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Adem Aydın'da durumun yargıya intikal ettiğini ve açıklama yapmasının yersiz olduğunu ifade ederek, “Yaklaşık 15 gün sonra, dava netlik kazandıktan sonra gerekli açıklamayı yapacağım. Aynı zamanda neyle suçlandığımı da bilmiyorum” dedi.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑