Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Kandıralı Ceren Avrupa Birincisi

Kandıralı Ceren Akarsu, Türkiye Halter Federasyonu tarafından düzenlenen U15 ve Yıldızlar Ferdi Türkiye Şampiyonasında aldığı birincilik sonrası, Polonya’da yapılan halter şampiyonasında da Avrupa Birincisi oldu.

24 Ağustos 2021 Saat: 19:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.202 kez okunmuştur

Kandıralı Ceren Avrupa Birincisi
Kandıralı Ceren Avrupa Birincisi

Bursa’da Türkiye Halter Federasyonu tarafından 14-19 Haziran 2021 tarihlerinde düzenlediği U15 ve Yıldızlar Ferdi Türkiye Şampiyonasında 40 kilogramda mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor haltercilerinden Kandıralı Ceren Akarsu, koparmada 40, silkmede 53 kilogram, genel toplamda ise 93 kilogram kaldırarak Türkiye Şampiyonu oldu. Başarılı sporcu elde ettiği başarı ile Milli Takım kapısını da araladı.

KANDIRALILARI SEVİNCE BOĞDU
Kandıra İlçesi Balaban Mahallesi Kocaoğlu Köyü'nde oturan 17 yaşındaki Ceren Akarsu, Türkiye birinciliği sonrasında hedefinin milli takım ile yeni başarılar kazanmak olduğunu söyledi. Ceren, yaklaşık 2 ay önce söylediği hedefini önceki gün Polonya’da gerçekleştirdi. Polonya’da gerçekleştirilen Yıldızlar Avrupa Halter Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Ceren Akarsu toplamda 105 kg kaldırarak birinci oldu. Polonya’da bayrağımızı dalgalandıran ve altın madalya kazandırarak göğsümüzü kabartan Ceren Akarsu’yu bizlerde tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑