Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıralı Barış Hoca bu kez Bursa için oynadı!

Tek nefeste 81 ili sayınca sosyal medyada fenomen olmuş, ardından Getir reklamında oynayınca Türkiye çapında tanınmıştı. Kandıralı Barış Gökdemir Hoca bu kez Bursa Büyükşehir Belediyesi için oynadı

2 Aralık 2022 Saat: 08:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.417 kez okunmuştur

Kandıralı Barış Hoca bu kez Bursa için oynadı!
Kandıralı Barış Hoca bu kez Bursa için oynadı!

Barış Gökdemir, Kandıra’nın Antaplı köyünde doğdu, İzmit Tavşantepe Mahallesinde büyüdü. İzmit İmam Hatip Lisesi mezunu olan Barış Hoca, matematik öğretmeni oldu. Halen meslekte 25. Yılı. Son 12 yıldır da mezun olduğu İzmit İmam Hatip Lisesinde matematik öğretmeni olarak görev yapıyor.

ÖNCE GETİR!
Kandıralı Barış Hoca geçtiğimiz yıllarda Türkiye’nin tüm şehirlerini plaka sırasına göre ve “ tek nefeste” sayarak meşhur olmuş, Barış Hoca’nın videoları sosyal medya hesaplarında sıkça paylaşılmıştı. Barış Hoca o sıralamayı “Getir” firmasının reklam filminde de tekrar edince, ünü Türkiye’ye yayıldı. Ardından tüm illerin telefon kodlarını ezbere yazdı, Kandıra’nın 96 mahallesini tek nefeste saydı.

ŞİMDİ BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
Barış Gökdemir Hoca, Bursa Büyükşehir Belediyesinin reklam filminde oynadı. Bir sınıf ortamında çekilen reklam filminde, Bursa Büyükşehir’in çalışmalarını tek nefeste saymaya çalışırken, nefesi bittikten sonra, “Tek nefeste 81 ili sayıyorum ama tek nefeste Bursa’nın 5 yıllık icraatlarını sayamıyorum” dedi. Tanıtım filmi “5 yıllık canla başla çalışmalarımız tek nefese sığmaz” başlığıyla sona erdi.

ALİNUR AKTAŞ DA PAYLAŞTI
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Barış Hoca’nın reklam filmini “Kasım 2017’den bu yana #BursaİçinCanlaBaşla” başlığıyla paylaştı. İşte Barış Hoca’nın oynadığı son reklam filmi;

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑