Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Sağlık

Kandıralı avcılar sezonu açtı

Kandıra Avcılar Derneği 2013-2014 yılı av sezonu açılışını düzenlenen özel bir programla gerçekleştirdi. Kandıralı avcıların yoğun ilgi gösterdiği programda yemekler yendi, yarışmalar yapıldı.

21 Ağustos 2013 Saat: 13:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.323 kez okunmuştur

Kandıralı avcılar sezonu açtı
Kandıralı avcılar sezonu açtı

Kandıra Avcılar Derneği 2013-2014 yılı av sezonu açılışını Lokmanlı Köyü Türbe yanı mesire alanında gerçekleştirdi. Kandıra Avcılar Derneği Başkanı İsmail Açıkgöz tarafından organize edilen açılışa, Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, Halk Eğitim Müdürü İsmail Birdane, Esnaf ve Sanatkârlar Derneği Başkanı Şaban Şenol, kurum amirleri, avcılar derneği yönetimi ve Kandıralı avcılar katıldı.
AVCILAR YARIŞTI Avcılar, hep beraber yenilen yemeğin ardından düzenlenen yarışmalarda kıyasıya yarıştılar. Trap atışı yarışması ile atışta isabet yeteneklerini yarıştıran avcılar, avda olmazsa olmaz olan av köpeklerini yarıştırmayı da ihmal etmediler. Açılışta bir konuşma yapan dernek başkanı İsmail Açıkgöz, “17 Ağustos’tan itibaren av sezonu açıldı. Bıldırcın, Üveyik ve Domuz avı artık serbest. Yeni av sezonumuz hayırlı olsun” dedi. Çekilişle çeşitli av malzemelerinin hediye edildiği açılış programı, yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerin verilmesiyle sonlandırıldı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑