Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kandıralı Avcılar Sertifikalarına Kavuştu

Kandıra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü öncülüğünde açılan Avcılık Kursu önceki gün Atış Eğitimi için Tezken Köyü’nde bir araya geldi.

28 Mart 2011 Saat: 19:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.554 kez okunmuştur

Kandıralı Avcılar Sertifikalarına Kavuştu
Kandıralı Avcılar Sertifikalarına Kavuştu
Avcılar ve Atıcılar Derneği ve Kandıra Avcılar Derneği’nin isteği üzerine Kandıra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan Avcılık Kursu’nda, Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, Halk Eğitim Müdürü İsmail Birdane, Avcılar Derneği Başkanı İsmail Açıkgöz, Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı İlhan Tezer, Ziraat Odası Başkanı ( ), İlçe Jandarma Ast. Subay Salih Usta, İlçe Emniyet Müdürlüğü komiseri Kemal Aydınoğlu, CHP İl Genel Meclis Üyesi Recep Şenol, çok sayıda muhtar ve atıcılar katıldı.
Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı İlhan Tezer ‘in organize ettiği Avcı Eğitiminde, Avcılık Eğitimi için Emin Çolak, Atış ve Silah Eğitimi için Komiser Fırat Tanyeli, Tarih Eğitimi için Alper Zengin, Sağlık Memuru Ali Tokgöz ve av hayvanları il ilgili eğitim içinse Veteriner Hekim Servet Yıldırım görev aldı. Her biri alanında uzman hocalar, ekoloji ve çevre, av hayvanları ve av köpekleri, avcılık tarihi ve felsefesi, temel sağlık bilgisi, av silahı kullanımı ve sürdürülebilir avcılık gibi konularda 32 kursiyere eğitim verdiler. 8 gün 40 saatlik kurs gören 32 kursiyer, Tekzen Köyü Göleti’nde yapılan uygulamalı atış ve silah eğitiminden sonra sertifikalarına kavuştular.
Avcılık Kursu’nda eğitim gören kursiyerler; “Ahmet Yüce, Bayram Aygün, Cem Arı, Cüneyt Aydoğdu, Dursun Yaşa, Emrah Aydoğmuş, Erdal Türk, Erol Yılmaz, Ersin Altınbay, Fuat Zengin, Gökhan Öztürk, Hasan Akalın, Hasan Korkmaz, Hüseyin Altın, Hüseyin Güzel, İlhan Açıkgöz, Kemal Aydoğdu, Lütfi Akalın, Nazmi Yüce, Niyazi Fidan, Nizamettin Arı, Ramazan Durgun, Ramis Taşpınar, Remzi Taş, Sadi Yaşar, Salih Acar, Sami Atalay, Tufan Atalay, Turgay Yaşar, Turhan Koşar, Mehmet Ali Bayrak ve Halil Çakır” şeklinde sıralanıyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑