Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Kandıra'daki okullar yüzyüze eğitime hazır

2020-2021 eğitim öğretim yılında okul öncesi ve 1. Sınıflar için 21 Eylül Pazartesi ders zili çalıyor.

20 Eylül 2020 Saat: 03:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.436 kez okunmuştur

Kandıra'daki okullar yüzyüze eğitime hazır
Kandıra'daki okullar yüzyüze eğitime hazır

2020-2021 eğitim öğretim yılında okul öncesi ve 1. Sınıflar için 21 Eylül Pazartesi ders zili çalıyor. Bütün dünyayı etkileyen Covid-19 salgını nedeniyle 16 Mart 2020'de yüzyüze eğitime ara verilmiş, uzaktan eğitime geçilmişti. Milli Eğitim Bakanlığı 21 Eylül tarihi itibariyle okulöncesi ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri için yüzyüze eğitime başlanacağını duyurmuştu. Bu çerçevede Covid-19 tedbirlerine dikkat edilerek Kandıra’da tüm okullarında hazırlıklar tamamlandı. Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan yapılan hazırlıkları yerinde denetledi.

DEZENFEKTE EDİLDİ

Özkan, okulları eğitim-öğretime hazır hale getirmek için ciddi hazırlıkların yapıldığını, bütün sınıfların, koridorların ortak kullanım alanlarının dezenfekte edildiğini, öğrencilerin okulda olduğu gün içerisinde belirli periyotlarla da dezenfekte edileceğini belirtti. Hazırlıklar kapsamında öğrencilere verilecek maskelerin, el dezenfektanlarının tüm okullara dağıtıldığını, öğrencilerin okula geldiklerinde maskelerinin verileceğini ifade etti.

TÜM PLANLAMALAR YAPILDI

İhsan Özkan, Covid-19 tedbirlerinin olmazsa olması olan temizlik, maske ve mesafe üç altın kurala öğrencilerin ve velilerin dikkat etmeleri gerektiğini, tedbirlere uyarak okullarda hiçbir problemin oluşmayacağını söyledi. Öğrencilerin kalabalık oluşturulmadan sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek gruplar halinde okula geleceğini kaydeden Özkan, bu konu da okulların gerekli planlamayı yaptığını ve velilere ulaştırıldığını söyledi.Okula yeni başlayacak öğrencilerin heyecanlarına ortak olduklarını, inşallah diğer öğrencilerin de okulla buluşacakları günleri beklediklerini söyleyen Özkan, velilerin gönül rahatlığıyla öğrencileri okula gönderebileceklerini belirterek tüm öğrencilere başarılar diledi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑