Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Adliye

Kandıra'da Kardeşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet talebi

Kocaeli 6. Ağır Mahkemesinde görülen duruşmada sanık Al Parmaksız'ın öz kardeş olan maktul Osman Yavaş'ı öldürmesi sebebiyle Cumhuriyet Savcısı sanık Al Parmaksız için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebinde bulundu.

15 Nisan 2021 Saat: 20:52
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.950 kez okunmuştur

Kandırada Kardeşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet talebi
Kandıra'da Kardeşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet talebi

Kandıra'da 2 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleşen olayda edinilen bilgi ve iddialara göre olay şu şekilde gelişti. Kandıra Babalı Mahallesinde meydana gelen olayda, aralarında arazi meselesi nedeniyle husumet bulunan iki kardeşin tartışması kanlı bitti.

İddialara göre; Yurt dışından gelen Osman Yavaş (60) ile öz abisi olan ancak soy isimleri ayrı olan Ali Parmaksız(63) arasında, yine arazi meselesinden dolayı tartışma çıktı. Tartışma büyüyüp kavgaya dönüşünce Ali Parmaksız, evden aldığı tüfek ile kardeşi Osman’ın yanına gitti ve bir el ateş etti. Parmaksız’ın tüfeğinden çıkan saçmalar kardeşi Osman’ın göğsüne isabet aldı. Osman olay yerinde yaşamını yitirirken, abisi Ali Parmaksız, olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan Ali Parmaksız çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli 6. Ağır Ceza Mahkemesinde gerçekleşen duruşmada sanık Ali Parmaksız müşteki ve taraf avukatları da hazır bulundu.

Olayla ilgili mütalaasını açıklayan Kocaeli Cumhuriyet Savcısı olay günü Sanık Ali Parmaksız'ın, Osman Yavaş'ın evine gittiği camı kırarak eve girdiği ve çekyata benzin dökerek ateşe verdikten sonra arabasına gittiği esnada maktulün atış tüfeği ile olay yerine geldiğini ve şahısların arasında tartışma çıktığı esnada sanık Ali Parmaksız'ın yanında olan tüfeği ile maktul olan kardeşi Osman Yavaş'a ateş ettiği ve tüfekten çıkan 5 saçma sonrasında hayatını kaybettiğini ifade etti.

Cumhuriyet Savcısı mütalaasının devamında sanık Ali Parmaksız için ağırlaştırılmış müeebbet hapis cezası talebinde bulundu. Mahkeme heyeti, Cumhuriyet Savcısının mütalaasına karşı sanık ve sanık avukatının süre istemesi sebebiyle duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑