Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Kandıra'da Kadın Cesedi Bulundu!

Kandıra’da, eşine, babasına gittiğini söyleyerek evinden ayrılan Meryem Aslan'nın (39), Kerpe Kartal kayalıklarda cansız bedeni bulundu. Meryem Aslan'nın intihar ettiği düşünülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

2 Nisan 2021 Saat: 21:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 66.424 kez okunmuştur

Kandıra’da Deniz kenarında kadın cesedi bulundu
Kandıra'da Kadın Cesedi Bulundu!

Olay, Kandıra Kerpe Kartal Kayalıklar mevkisinde meydana geldi. Kayalıkların üzerinde bir kadın çantası ve ayakkabısı görenler durumu jandarmaya bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri, deniz ve kayalıklar çevresinde inceleme başlattı. Yapılan aramalarda, deniz içerisinde çanta ve ayakkabının bulunduğu yere yakın bir bölgede mağaraya sıkışmış bir kadının cesedine ulaşıldı. jandarma ekipleri, kadının çantasında yaptığı incelemede, cansız bedenin Meryem Aslan (39)’a ait olduğunu belirledi.

Olayın ardından Meryem Aslan'nın eşine ulaşan ekipler, Evli ve 2 çocuk annesi olduğu öğrenilen Meryem Aslan’ın evinden ayrılırken eşine, babasının evine gideceğini söylediği öğrenildi. Olay yerinde jandarma ekipleri tarafından yapılan işlemlerinin ardından Aslan’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri Aslan’ın ölümü ile ilgili inceleme başlattı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑