Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Kandıra'da hafızlık eğitimi yeniden başlamalı

Kandıra Hafızlar Derneği Başkanı Muhammer Er ve yönetimi, ilçemize hafızlık binasının yapılması için çalışmaları sıkı tutuyor.

3 Şubat 2022 Saat: 02:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.515 kez okunmuştur

Kandırada hafızlık eğitimi yeniden başlamalı
Kandıra'da hafızlık eğitimi yeniden başlamalı

Kandıra’da 1999 yılına kadar hafızlık eğitimi veriliyordu. o yıllardan itibaren Kandıra’da hafızlık kursu açılmadı. Bu durumdan rahatsız olan ilçemizde yetişen 30 hafız, geçtiğimiz yıl Kandıra'ya dernek kurarak yeniden hafız yetiştirilmesi için çalışmalara başladılar. İlçede bir dizi ziyaretlerde bulunan Kandıra Hafızlar Derneği Başkanı Muhammer Er ve yönetimi, gazetemizi de ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

HAFIZLIK BİNASI İÇİN DESTEK BEKLİYORLAR
İlçedeki kurum idarecilerini ve siyasi parti temsilcilerini ziyaret ederek Kandıra'da hafız yetişmesi için ilçemize hafızlık binasının yapılması noktasında istişarelerde bulunan Başkan Er, ilçe halkından da yardım istediklerini belirttiler. Başkan Er yaptığı açıklamada, “Ziyaret ettiğimiz kurumlarda derneğin kurulma amacını ve neler yapmak istediğimizi anlatıyoruz. Gerek idarecilerimizin gerekse halkımızın bizimle beraber bu oluşumun içerisinde olmasını canı gönülden istiyoruz. Halkımızın da gerekli yaklaşımları sergileyeceğini ve katılımları sağlayacağını düşünüyor ve tüm halkımızın desteklerini bekliyoruz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑