Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

KANDIRADA FUTBOL ŞÖLENİ!

Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 23 Nisan çocuk bayramı kutlama programı içeresinde yer alan sportif etkinlikler çerçevesinde 19 ilköğretim okulları ÇOCUK K...

11 Mayıs 2009 Saat: 20:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.745 kez okunmuştur

KANDIRADA FUTBOL ŞÖLENİ!
KANDIRADA FUTBOL ŞÖLENİ!

Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 23 Nisan çocuk bayramı kutlama programı içeresinde yer alan sportif etkinlikler çerçevesinde 19 ilköğretim okulları ÇOCUK KUPASI FUTBOL TURNUVASI bugün oynanan müsabakalarla başladı.

Akçakoca ilköğretim okulu

Ünal cankurt

Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 23 Nisan çocuk bayramı kutlama programı içeresinde yer alan sportif etkinlikler 19 ilköğretim okulunun 3 hafta sürecek turnuva boyunca minikler,yıldız kızlar,ve yıldız erkekler kategorilerinde müsabakalar oynanacak.

 

 Çerçili Sefa sirmen ilköğretim okulu kız takımı

21 nisan da oynanacak olan final müsabakalarının ardından  organizasyonun gerçekleştirildiği Kandıra ilçe stadında ödül töreni yapılacak.19 ilköğretim okulunun katılımıyla gerçekleştirilecek turnuva boyunca bayan ve erkek futbolcular ilçe halkını futbola doyuracaklar.

 

Çamkonak ilköğreteim okulu kız takımı

Özellikle yıldız kızlar  müsabakalarına katılan okul sayısının bir hayli fazla olması ilçede büyük bir ilgi odağı oluşturuken,ilk gün bayanlar arasında oynanan karşılaşmalar adeta nefesleri kesti.Turnuvanın açılış maçını İlimizin tecrübeli ve başarılı hakemlerinden Turgay DÖNMEZ yönetti.

 

Kaymaz Araman İlköğretim okulu

Bu karşılaşma Akçakoca ilköğretim okulu ile Seyitaliler İlköğretim okulları kız futbol takımları arasında oynandı.Karşılaşma Akçakoca ilköğretim okulunun 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.açılış günün 2. maçında ise Çamkonak ilköğreteim okulu kız takımı güçlü rakibi kaymaz aramanı 6-0 gibi farklı bir skorla yenerken rakiplerine göz dağı verdi.günun son maçında yıldız erkekler arasında oynandı.bu müsabakadada sevinen taraf rakibini 3-1 lik skorla yenmeyi başaran Mehmet Akif İlköğretim okulu oldu.

Turnuvanın organizasyonunda  beden eğitimi öğretmenleri Necmi TÜKEL,Bülent KILIÇ,Ulaş ASRAK,Yalçın PAPAK ve Mehmet OKAY  görev yapıyor

Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑