Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıra'da direk için açılan çukura çocuk düştü!

Kandıra Çerçilli Köyünde yaşanan olayda, Aydınlatma direği dikmek için taşeron bir firma tarafından açılan çukura, bölgede oyun oynamakta olan 6 yaşındaki Beyazıt Yeşil düştü.

11 Mayıs 2022 Saat: 09:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.161 kez okunmuştur

Kandırada direk için açılan çukura çocuk düştü!
Kandıra'da direk için açılan çukura çocuk düştü!

Kandıra Çerçilli Köyünde, iddialara göre aydınlatma direği dikmek amacıyla taşeron firma tarafından açılan, ancak uzun süre geçmesine rağmen kapatılmayan çukurlara, şimdiye kadar 6 çocuk düştü. Son olarak ise 6 yaşındaki Beyazıt Yeşil oyun oynadığı esnada çukura düşerek hafif yaralandı. Olay sonrası yakınları tarafından çukurdan çıkarılan ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırılan Beyazıt, yapılan tedavisi sonrasında taburcu edildi.

ÇÖZÜM BEKLİYORUZ
Çukura düşen Beyazıt’ın akrabası olan bölge sakinlerinden Coşkun Ersöz ise, taşeron firmanın 4 aydan bu yana bölgede çalışmalarda bulunduğunu belirterek, “Burada bulunan elektrik direklerinin yenilenmesi için taşeron bir firma 4 ay önce çalışma başlattı. Ancak, aradan geçen bu sürede açılan çukurlar kapatılmadı. Bizlerde köy halkı ve vatandaşlar olarak çok büyük sıkıntı yaşıyoruz. İlgili yerlere ulaşmamıza rağmen açılan çukurların kapatılması için hiçbir çalışma olmadı. Yetkililerimize sesleniyoruz. Şu ana kadar 6 tane evladımız açılan çukurlara düşerek yaralandı. Ya direkleri gelip diksinler, ya da açılan çukurlar kapatılsın. Yaşanılan sıkıntının bir an önce çözüme kavuşturulması için çalışma başlatılmasını bekliyoruz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑