Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra'da Çiftçiler, günlerini kutlayacak

Kocaeli’de Çiftçiler Günü, Sarışeyh- Goncaaydın- Akçaova’da kutlanacak. Kutlamalar kapsamında yarışmalar ve konser düzenlenecek

8 Mayıs 2024 Saat: 08:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.115 kez okunmuştur

Kandırada Çiftçiler, günlerini kutlayacak
Kandıra'da Çiftçiler, günlerini kutlayacak

12 Mayıs Çiftçiler Günü ilimizde çeşitli etkinliklerle kutlanacak. İzmit’in köylerindeki kutlama öncesi Gebze’de kortej yürüyüşü yapılacak. Kutlamalar kapsamında yarışmalar düzenlenecek. Kutlama öncesi Gebze’de kortej yürüyüşü yapılacak. İzmit’teki kortej ise 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.

Kocaeli Damızlık ve Sığır Üreticileri Birliği Başkanı Cemil Gülfen, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada “ Büyükşehir belediyemiz ve sivil toplum örgütlerinin organize ettiği 12 Mayıs Çiftçiler Günü’nde konser ve yarışmalar düzenlenecek. Çeşitli yemek ikramları olacak. Bu güzel günümüze bütün çiftçilerimizi ve üreticilerimizi aileleri ile birlikte bekliyoruz.

Çiftçiler Günü 12 Mayıs Pazar günü İzmit Sarışeyh-Goncaaydın-Akçaova yolu üzerinde kutlanacak. Çiftçiler Gününde çocuklar için de çeşitli yarışmalar düzenlenecek ve çocuklara sürpriz hediyeler olacak. Yarışmalar da Kocaeli Damızlık ve Sığır Üreticileri Birliği hediye buzağı verecek.

Etkinlikler 10 Mayıs Cuma günü Gebze’de kortej yürüyüşü ile başlayacak. Yürüyüş Çarşı Cami’den Gebze Meydanına kadar devam edecek. 14 Mayısta ise İzmit’te kortej yürüyüşü yapılacak.” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑