Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra'da AK Parti'ye kimler aday adayı oldu? İşte o 36 isim

AK Parti Kandıra'da 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde belediye meclis üyeliği için aday adaylığı süreci devam ediyor. Mevcut belediye başkanı ve 9 aday adayı ile birlikte 10 aday adayı yer alırken, meclis üyesi aday adayı sayısı ise 26’ya ulaştı

8 Aralık 2023 Saat: 21:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.906 kez okunmuştur

Kandırada AK Partiye kimler aday adayı oldu? İşte o 36 isim
Kandıra'da AK Parti'ye kimler aday adayı oldu? İşte o 36 isim

AK Parti Kandıra'da 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde belediye meclis üyeliği için aday adaylığı süreci devam ediyor. Bu kapsamda, 9 Kasım'da başlayan başvuru süreci 5 Ocak Cuma günü sona erecek. İlçe Teşkilatı'na yapılan başvurularda 26 isim bulunuyor. Kandıra belediye başkan aday adaylarının heyecanlı bekleyişi sürerken AK Parti adaylarının yıl sonuna kadar açıklanması bekleniyor.

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Alper Tokgöz;" Kandıra belediye başkan aday adaylığına 9 arkadaşımız başvurdu, mevcut belediye başkanımızla birlikte aday adayı sayımız 10 oldu. Meclis üyesi aday adayı sayısı bugün itibarıyla 26'ya ulaştı.

26 Kasım'da temayül yoklaması yapıldığını anımsatan Tokgöz, “Allah nasip ederse genel merkezimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız ay sonuna kadar peyderpey adaylarımızı açıklayacaklar." dedi.

Meclis üyesi aday adaylığı için başvuruları 5 Ocak 2024'e kadar almaya devam edeceklerini aktaran Başkan Tokgöz, "Meclis üyeliklerinde ise sürecin biraz daha uzun olduğunu belirterek, "İlçelerde ve büyükşehirde belediye başkan adayımız belli olduktan sonra teşkilatımızla beraber bu sefer meclis üyesi listeleri oluşturacağız. Ama biz belediye başkan adaylarımızı Allah nasip ederse ay sonuna kadar, dolayısıyla yıl sonuna kadar belirlemiş olacağız." diye konuştu.

Kandıra Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan işte o isimler; Adnan Turan, Ayhan Aydın, Erkan Alkan, Erol Ölmez, Harun Öztaş, Murat Batmaz, Recep Yıldız, Tuncay Akcan, Yakup Karaaslan, Yüksel Gürcan.

AK Parti Kandıra Belediye Meclis Üyeliğine aday adayların isimleri ise şu şekilde; Akif Bayram Sarıgül, Ayhan Sarı, Adem Yaşa, Barış Gülsever, Basri Uslu, Cüneyt Çakır, Ekrem Alptürk Yazıcı, Ersan Oğuz, Hayri Çelik, Hamza Biçer, Hüseyin Ayaz, Mustafa Akşit, Mahmut Olmuş, Nazmiye Ceylan, İsmail Babür, Uğur Vural, Ramazan Ören, Rıdvan Elmas, Rahmi Üresin, Ramazan Dağtekin, Vedat Acar, Veysel Akgündüz, Yener Ayyıldız, Zeynep Cici Morgül, Zafer Kaçar

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑