Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra'da 57 yıl sonra, o gelinliği giydi!

Kandıra'da 57 yıl önce evlenen, ancak o dönemdeki zor koşullar nedeniyle gelinlik ve damatlık giyemeyen Aydın çifti, 57'inci evlilik yıl dönümünde, o gün giyemedikleri gelinlik ve damatlığı giydi.

20 Eylül 2023 Saat: 07:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.458 kez okunmuştur

Kandırada 57 yıl sonra, o gelinliği giydi!
Kandıra'da 57 yıl sonra, o gelinliği giydi!

Kandıra Kurtyeri Köyü Kumcağız Mahallesi, oldukça anlamlı bir kutlamaya ev sahipliği yaptı. Kumcağız'ın yerlisi olan ve uzun yıllar gurbette çalışıp emekli olduktan sonra, tekrar doğduğu topraklara geri dönen Mustafa ve Şukriye Aydın çiftine, çocukları ve akrabaları 57'inci evlilik yıl dönümünde hoş bir sürpriz yaptı. Yarım asırdan uzun bir süre evli olan çift, geçmişte giyemedikleri gelinlik ve damatlığı, 57'inci evlilik yıl dönümünde giydi.

GELİNLİK GİYMEDİM

Çiftin, 57 yıl önce giyemedekleri damatlık ve gelinliği giymelerini ise, çocukları ile akrabaları sağladı. Özellikle Şukriye hanımın, pek çok konuşmasında o dönemdeki imkansızlıklar nedeniyle gelinlik giymediğini ve içinde hep bir uhde kaldığını söylemesi, aile yakınlarının biraraya gelerek bu hoş sürprizi yapmasını sağladı. Çocukları ve akrabalarının almış olduğu gelinlik ile damatlığı giyen, onların hazırladığı aile içi organizasyonda keyifli saatler geçirdi.

UZUN EVLİLİĞİN SIRRI

Uzun ve mutlu bir birliktelik sürdüren 4 çocuk sahibi Şukriye ve Mustafa Aydın, çocukları ve akrabalarına yapmış oldukları bu hoş sürprizden dolayı teşekkür ederken, uzun ve mutlu evliliğin sırrını da açıkladı Aydın çifti, “karşılıklı sevgi, sabır ve anlayış mutluluğu getirir” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑