Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Kandıra zirveye tutundu: 3-0

Sezona iyi başlayamayan ve aldığı beraberliklerle zirveden bir hayli uzaklaşan Kandıra GB Belediye önceki gün evinde oynadığı maçta Mustafapaşa’yı 3-0 gibi net bir skorla yenmeyi başardı.

11 Kasım 2014 Saat: 13:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.995 kez okunmuştur

Kandıra zirveye tutundu: 3-0
Kandıra zirveye tutundu: 3-0
Bu sezon maç kazanmakta zorlanan ve bu sezon en çok berabere kalan takımlardan biri olan Kandıra Gençlerbirliği Belediye önceki gün evinde Play-Off için mücadele veren Mustafapaşa’yı konuk etti. Maça hızlı başlayan yeşil beyazlılar ilk devreyi Uğur’un 22. dakikada attığı golle 1-0 önde kaparken bu devrede bir çok net pozisyondan yararlanamadı. Maçın ikinci yarısında oyunda üstün olan taraf yline Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor oldu. 60. Dakikada Kerim ve 70. dakikada oyuna Eray’ın yerine giren Vedat’ın golleriyle Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor skoru 3-0 yaptı ve müsabakada bu skorla sona erdi. Lider şekerpınar Gençlerbirliği’nin yenildiği haftada Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor puanını 17’ye çıkardı, Musatfapaşaspor ise 11 puanda kaldı.
KANDIRA GB BLD: 3 MUSTAFAPAŞASPOR:0 STAT:Kandıra HAKEMLER: Bilal Çavuş ***, Bahadır Yıldırım ***, Erhan Atakay *** KANDIRA G.B BLD: Emircan ***, Kerim ***, Emre Soydan *** (Ozan **), Mesut ***, Celal ***, Recep ***, Tolga ***, Mesut Er ***, Eray ***(Vedat ***), Gökhan *** (Akın **), Uğur *** MUSTAFAPAŞA: Furkan *, Ömer **, İsmail **, Bülent **, Murat **, Şenol **, Murat Çakır **, Tugay **, Taner **, Orhan **, Giray ** GOLLER: Uğur Dk 22, Kerim Dk 60, Vedat Dk 70
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑