Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

“Kandıra yolunun iki etabı çok yakında açılacak”

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İzmit- Kandıra duble yol yapım çalışmaları devam eden Kandıra yolunda tamamlanan kısımların çok yakında hizmete açılacağını söyledi

22 Ocak 2022 Saat: 09:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.319 kez okunmuştur

“Kandıra yolunun iki etabı çok yakında açılacak”
“Kandıra yolunun iki etabı çok yakında açılacak”

İzmit- Kandıra duble yol çalışmaları ile ilgili AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker şunları söyledi: “Biliyorsunuz İzmit-Kandıra duble yol çalışmaları etap etap yapılıyor. İlk olarak Cezaevi varyantı ile Çubuklu Bala varyantı tamamlandı.

7,5 kilometrelik bu kısımların yılbaşına kadar açılacağını söylemiştim. Programda hava durumu haricinde herhangi bir aksama yok. Her iki kısımda da işler bitti. Sadece çok küçük bir iki iş kaldı. Çok yakında Kandıra yolunun tamamlanan iki kısmını da hizmete açacağız.

Proje müdüründen aldığım bilgilere göre bazı bölgelerde çizgiler yok. Yol çizgilerinin çizilmesi için de zeminin kuru ve havanın çok soğuk olmaması gerekiyor. Biliyorsunuz bir süredir havalar bayağı soğuk gidiyor. Ama dediğim gibi çok az bir işi kaldı.

Biliyorsunuz projenin toplam uzunluğu 58,9 kilometre. Ve sadece İzmit-Kandıra arasını değil, Kandıra’dan Kaynarca’ya kadar olan kısmı da kapsıyor. Bu projede; 17 adet kavşak, 8 adet hemzemin kavşak, 1 adet dere köprüsü, 6 adet kavşak köprüsü, 6 adet alt ve üst geçit köprüsü ve toplam 16 adet 690,3 metre sanat yapısı mevcut. Yol tamamlandığında ölümlü kazalar azalacak ve vatandaşlarımız süre ve yakıt tasarrufu sağlamış olacak.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑