Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Kandıra yolunun 7.5 kilometresini bitirdik diye övünüyorlar

Şanbaz Yıldız, İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu ile birlikte kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. Yıldız, “Şimdi de yolun 7.5 kilometresini bitirdiklerini söyleyerek kendilerince bununla övünüyorlar. ” dedi.

5 Ocak 2022 Saat: 21:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.119 kez okunmuştur

Kandıra yolunun 7.5 kilometresini bitirdik diye övünüyorlar
Kandıra yolunun 7.5 kilometresini bitirdik diye övünüyorlar

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, il binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu’nun da katıldığı programda Yıldız, birçok konuda açıklamalarda bulundu. Başta Yürüyüş Yolu olmak üzere Kandıra Yolu ve genel olarak gelen zamlara eleştirilerini sıralayan Yıldız, özellikle Yürüyüş Yolu’nun yapımında betonlaşmanın ön planda olduğunu savundu. Şanbaz Yıldız’ın açıklamaları şöyle:

SÖZLERİNİZİ TUTUN
“2022 yılına büyük zamlarla başladık. Elektrik faturalarına yüzde 100'ü aşan oranda zam yapıldı. Akaryakıt fiyatları her geçen gün yükseliyor. İğneden ipliğe her şeye zam gelirken TÜİK açıkladığı enflasyon rakamları ile aklımızla dalga geçiyor. Maalesef artık yeni bir yıl, yeni bir gün istemez hale geldik. Buna ek olarak yerel yönetimlerin yerine getiremedikleri vaatlerle karşılaşıyoruz. Bugün İYİ Parti Kocaeli Teşkilatları olarak kentimizde yarım kalan, unutulan yerel yönetimler tarafından dikkate alınmayan kimi projeler, hizmetleri ve işleri konuşmak için bir araya geldik.

14 BİNDE KALMAYACAK
Öncelikle partililerimize teşekkür etmek istiyorum. İYİ Parti olarak 2021 yılında büyük bir üye çalışması yaptık. Genel merkezimize 12 bin üye sayısına ulaşacağımızı taahhüt etmiştik. Bütün üyelerimiz taahhüt ettikleri üye sayısına ulaştı. Çok kısa zamanda 6 binden fazla yeni üye kazandık. Kocaelililer umudun İYİ Parti'de olduğunu biliyor. Teşkilatlarımıza sürekli bir talep var. Üye sayımız 14 binde kalmayacak, biliyorum.

KANDIRA YOLU ELEŞTİRİSİ
Her seçim döneminde Kocaelililere Kandıra yolunun olacağını söyleyip dalga geçer gibi diğer seçimlere de bunu vaat olarak koydular. Şimdi de yolun 7.5 kilometresini bitirdiklerini söyleyerek kendilerince bununla övünüyorlar. Bu yol için yapılma sözü verildikten sonra yüzlerce kaza oldu. Bu kazalarda çok sayıda vatandaş hayatını kaybetti.

SINIFTA KALDILAR
Bu yıl gördük ki AK Partili belediyeler sınıfta kaldı. Park ve bahçelerden başka anlatacakları bir şey yapmadılar. Yürüyüş Yolu’na girdiler, beton yığını bir bulvar oluşturdular. Yeşile hasret kalan Kocaeli halkı yine yeşile ulaşmak için aracına binmek zorunda kalacak. Kent merkezinde yürüyüş mesafesinde yeşil bir alan kalmamış durumda.

İKTİDAR OLACAĞIZ
Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krizin çözülmesi için erken seçim şart. İlk seçimde İYİ Parti ve Millet İttifakı iktidar olacak. Bizim iktidarımızda önceliğimiz Türkiye'de yasayan herkesin ay sonunu düşünmeden yaşamasını sağlamak için adımlar atmak olacak. 2024'e kadar İYİ Parti ve Millet İttifakı’nın yaralarını nasıl sardığını gören halk yerel yönetimlerde de bugüne kadar devam eden düzene son verecek. Türkiye İYİ olacak, Kocaeli İYİ olacak.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑