Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıra Yolunda yine kaza: 5 yaralı

Sık sık kazaların meydana geldiği ve çok sayıda insanımızın canını yitirdiği Kandıra yolu, yine bir kazaya ev sahipliği yaptı. İki aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada biri çocuk 5 kişi yaralandı

10 Eylül 2014 Saat: 12:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 13.125 kez okunmuştur

Kandıra Yolunda yine kaza: 5 yaralı
Kandıra Yolunda yine kaza: 5 yaralı
Kandıra yolunda son yıllarda meydana gelen kazaların haddi hesabı yok. Neredeyse 2 günde bir kaza haberi geliyor. Bu kazalardan kimi hafif atlatılıyor, kimileri ise ölümlü ve yaralamalı oluyor. Adeta ölüm kusan bu yolda yine trafik kazası meydana geldi. Bu kez ölen olmadı ancak biri çocuk 5 kişi yaralandı. Kazaya karışan iki araç ise hurdaya döndü. Yetkililerin hala bu yolda bir çalışma yapmaması, kazaların önlenememesi vatandaşlardan tepki görüyor.
ŞERİT İHLALİ İzmit-Kandıra yolunda iki aracın karıştığı kaza görgü tanıklarının iddialarına göre şöyle meydana geldi: İzmit-Kandıra yolu Tekke Mahallesi mevkiinde bir otomobille bir ticari araç, şerit ihlali nedeniyle kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonrasında 41 PL 185 plakalı ticari araçta bulunan sürücü Ahmet ve eşi Emine Çakmak ile 41 KV 897 plakalı otomobilde bulunan sürücü Vedat Aktaş, eşi Muradiye Aktaş ve ismi öğrenilemeyen çocukları yaralandı.
YOL KAPANDI Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin araçlardan çıkardıkları yaralılar, 112 ekiplerince Seka Devlet ve Kocaeli Devlet Hastanesi'ne sevk kaldırıldı. Jandarma ekipleri olay hakkında inceleme başlatırken, kaza nedeniyle yarım saat trafiğe kapanan yol, trafik ekiplerinin temizlik çalışmalarının ardından açıldı.
ÖNLEM ALINMALI Kandıra yolunda meydana gelen bu kaza ne ilk, önlem alınmazsa ne de son olacağa benziyor. Daha geçtiğimiz hafta bu yolda meydana gelen kazada 2 kişi ölmüş 13 kişi ise yaralanmıştı. Kandıra sahillerine tatile gelen pek çok vatandaş bu kazalara kurban gitmişti. Kazalar sürücü hatalarından kaynaklanıyorsa buralara polis memurları konuşlandırılabilir. Levha eksiklikleri, hız kesme şeridi eksiklikleri giderilebilir. Yetkililerin bu konuda bir an önce çalışma yapması şart.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑