Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Kandıra yolunda yine kaza: 2 yaralı

İzmit Kandıra yolunda hatalı solama yapmak isterken kontrolden çıkan otomobil önce bariyerlere daha sonra da önündeki araca çarparak takla attı. Kazada şans eseri 2 kişi hafif yaralandı.

13 Ağustos 2013 Saat: 01:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.469 kez okunmuştur

Kandıra yolunda yine kaza: 2 yaralı
Kandıra yolunda yine kaza: 2 yaralı
İzmit Kandıra yolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre Kandıra istikametine gitmekte olan Serdar Baran idaresindeki 41 LK 866 plakalı otomobil, iddiaya göre Çayırköy mevkiindeki keskin viraja süratli girerek önündeki aracı sollamak istedi. Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptıktan sonra önünde seyreden Timur Şanlıtürk idaresindeki 41 V 1613 plakalı otomobile çarptı ve takla attı. Yaklaşık 35 metre sürüklenen otomobilin sürücüsü araç içinde sıkıştı. Çarptığı araç da kontrolden çıkarak yol kenarındaki refüje uçtu.
Hafif yaralandılar Refüje uçan otomobildeki iki kişiden biri yaralanmazken sürücü hafif yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen jandarma ve polis ekipleri bölgede güvenlik önlemleri alırken sıkışan Serdar Baran itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkartılarak Kocaeli Devlet Hastanesi’nde kaldırıldı. Hafif yaralanan Timur Şanlıtürk ise olay yerine gelen bir başka ambulansla İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle İzmit Kandıra yolu bir süre araç trafiğine kapatıldı. Araçların yoldan kaldırılmasının ardından yol yeniden araç trafiğine açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑