Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Kandıra Yolu'nda yine kaza: 1 ölü 2 yaralı

İzmit Kandıra yolu Çubuklu mevkiinde otomobilin hafriyat kamyonu ile çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirirken 1 kişi ise yaralandı.

12 Kasım 2015 Saat: 16:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 21.940 kez okunmuştur

Kandıra Yolu'nda yine kaza: 1 ölü 2 yaralı
Kandıra Yolu'nda yine kaza: 1 ölü 2 yaralı
İzmit Kandıra yolu Çubuklu mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirirken 1 kişi ise yaralandı. Alınan bilgiye göre Kandıra’dan İzmit istikametine gitmekte olan Emrullah Balcı idaresindeki 26 E 3450 plakalı otomobil, İzmit Kandıra yolu Çubuklu mevkiinde viraja süratli girince karşı şeride geçti. Kontrolden çıkan otomobil, karşı yönden gelmekte olan İlhan Efe idaresindeki 41 FA 550 plakalı hafriyat kamyonu ile kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında otomobil, metrelerce savrularak durabildi.

 

Hastanede yaşamını yitirdi

Kazada araç sürücüsü Emrullah Balcı bulunduğu yerde sıkışırken yanındaki arkadaşı Enes Zifiroğlu (21) ise şans eseri hafif yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi sonucu olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan sürücü, ekiplerin müdahalesi sonucu sıkıştığı yerden çıkartılarak ambulansa alındı. Olay yerinde kalbi duran sürücü Emrullah Balcı, ambulansla kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesinde yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

 

Otomobil kullanılamaz hale geldi

Kazada şans eseri hafif yaralanan Enes Zifiroğlu ise ambulansla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada kullanılamaz hale gelen otomobil çekiciyle otoparka götürülürken kamyon sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere jandarma komutanlığına götürüldü. Kazada yaşamını yitiren Emrullah Balcı ve yaralanan Enes Zifiroğlu’nun Kocaeli Üniversitesi Kandıra MYO Emlak ve Emlak Yönetimi öğrencisi oldukları ve aynı yurtta kaldıkları öğrenildi. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Ramazan Özkan 13.11.2015 16:41
Lütfen yollarda dikkatli olalım
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑