Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıra yolunda feci kaza, bir ölü!

Kerpe’ye gitmeye çalışan araç seyir halindeyken arka sağ tekeri yerinden çıkınca, iki otobüsün daha kaza yapmasına sebep oldu. Bir ölüye rağmen kaza ucuz atlatıldı.

11 Temmuz 2011 Saat: 20:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 15.388 kez okunmuştur

Kandıra yolunda feci kaza, bir ölü!
Kandıra yolunda feci kaza, bir ölü!
İstanbul`dan kiraladıkları araçla Kerpe`ye gitmek üzere yola çıkan Nazlı Seller ve kızı Yağmur Seller, Kandıra F Tipi Cezaevi`ni geçince Kocakaymaz Köyü yolu üzerinde hayatlarının en korku dolu anlarını yaşadı. Edinilen bilgilere göre; Gölcük Devlet Hastanesi`nin başhekimi Resul Patan`ın amcasının oğlu olduğu öğrenilen Salim Patan yönetimindeki 34 LV 603 plakalı hususi araç beraberindeki anne-kız Seller`i Kerpe`ye götürmek için yola koyulmuştu.
TEKERLEĞİ KOPUNCA Ancak olacaklardan habersiz seyreden ve güzel bir gün geçirmeyi hayal eden Patan`ın kullandığı araç Kandıra`ya 19 km kala feci bir kazaya neden oldu. Patan`ın idaresindeki aracın arka sağ tekeri bilinmeyen bir nedenden ötürü yerinden çıkarak yola fırladı. Tekerleğin araçtan kopmasıyla yol hakimiyetini yitiren Patan, hafızalardan silinmeyecek görüntülerin yaşandığı kazaya neden oldu.
PARAMPARÇA OLDU Fırlayan teker Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`ne ait halk otobüsünün ön camına çarptı. Çarpmanın etkisiyle cam kırıldı. Tekerleği olmayan araç ise yolda sürüklenmeye başladı. Birkaç metre sürüklenen araç belediye otobüsünün ardından gelmekte olan 41 PD 987 plakalı Metro Turizm`e ait Fırat Bünül yönetimindeki aracın altına girdi. Kazadan geriye paramparça olan araçtan arta kalanlar ve fotoğraflar kaldı.
ANNE VE KIZ MUCİZESİ Kazada parçalanan otomobilde akıl almaz bir sonla karşı karşıya kalan şoför Salim Patan, olay yerinde hayatını kaybetti. Araç içinde bulunan anne ve kız Seller`in kazayı hafif sıyrıklarla atlatmaları mucize olarak değerlendirildi. Anne Nazlı Figen Seller ve kızı Yağmur Seller kaldırıldıklarıKandıra Devlet Hastanesi`nde tedavi altına alındı. Her ikisinin de durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Patan`ın acı haberi ise aile ocağına kor düşürdü.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑