Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıra yolunda 3 araç birbirine girdi: 10 yaralı

Kandıra-İzmit yolu Dalca mevkiinde karşı yöne geçen bir araç, birbirini takip eden iki araca çarptı. Meydana gelen kazada 10 kişi yaralandı.

6 Temmuz 2014 Saat: 19:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 15.414 kez okunmuştur

Kandıra yolunda 3 araç birbirine girdi: 10 yaralı
Kandıra yolunda 3 araç birbirine girdi: 10 yaralı

Kandıra’dan İzmit istikametine gitmekte olan Ömer Ş. yönetimindeki 41 KL 355 plakalı araç, karşı yönde birbirini takip eden Metin Polat yönetimindeki 35 NKL 73 ve Ferhat Demir yönetimindeki 34 HN 8385 plakalı araca çarptı. Meydana gelen kazada sürücü Ömer Ş.’nin yanında bulunan Hüseyin V. ve oğulları Bilal ve Muhammet Ş., diğer sürücü Metin P.’nin yanındaki eşi Zeliha ve çocukları Zeynep ve Taylan, bir düğer sürücü Ferhat D. yanında bulunan eşi Aygül D. ise çeşitli yerlerinden yaralandı.
Kandıra-İzmit yolu kaza sonrasında saatlerce trafiğe kapanırken, hafta sonu olması nedeniyle Kandıra yolunda metrelerce uzunluğunda kuyruk oluştu. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından Kandıra Devlet Hastanesi’ne ve Kocaeli’nin çeşitli hastanelerine kaldırıldı. Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Taylan, Zeynep, Zeliha P. burada yapılan ilk müdehalenin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Hüseyin V. ile Ferhat D. Kocaeli Devlet Hastanesi’ne, Metin P. ve Aygül D. Seka Devlet Hastanesi’ne, Ömer, Bilal ve Muhammet Ş. Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kandıra İlçe Jandarma Komutanlığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑