Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıra yolu kana bulandı: 4 ölü 7 yaralı

Kandıra-İzmit yolu Dalca Köyü sapağında meydana gelen kazada ikisi çocuk olmak üzere 4 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralandı.

7 Ağustos 2014 Saat: 20:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 32.423 kez okunmuştur

Kandıra yolu kana bulandı: 4 ölü 7 yaralı
Kandıra yolu kana bulandı: 4 ölü 7 yaralı
Edinilen bilgilere göre, Kandıra’dan İzmit istikametine gitmekte olan Sinan Şaştı yönetimindeki 54 VH 365 plakalı otomobil, önündeki 06 BT 3841 plakalı aracı sollamak isterken arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle karşı şeride savrulan otomobil, İzmit’ten Kandıra istikametine gitmekte olan Habibe Demir idaresindeki 41 N 0019 plakalı otomobil ile çarpıştı.
OLAY YERİNDE İKİ KADIN ÖLDÜ Meydana gelen kazada sürücü ve yolcular araç içerisinde sıkıştı. İtfaiye ekiplerinin büyük uğraşları sonucunda 54 VH 365 plakalı araçtan çıkarılan Özlem Şaştı ve yanında bulunan arkadaşı Nesrin Sağlam olay yerinde hayatını kaybederken, 54 VH 365 plakalı otomobilde bulunan şoför Sinan Şaştı, kızı Ecrin Şaştı, Ayhan Sağlam, çocukları Enes Sağlam ve Emirhan Sağlam, 41 N 0019 plakalı otomobilde bulunan şoför Habibe Demir, Ahmet Faruk Aydın, Beyza Gül Aydın ve Zeynep Aydın yaralandı.
İKİ ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ Yaralılardan sürücü Habibe Demir Özel Konak Hastanesi Acil Servisi’ne, Sinan Şaştı Seka Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne, Ahmet Sağlam Kocaeli Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne, çocuk yaralılardan Ahmet Faruk Aydın, Beyza Gül Aydın ve Zeynep Aydın Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne, Ecrin Şaştı, Enes Sağlam ve Emirhan Sağlam Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Zeynep Aydın ile Emirhan Sağlam kaldırıldıkları hastanelerde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti. Cenazeler otopsi için Kandıra Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.





       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑