Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Kandıra'yı mesken tuttu

Cebeci ve Kefken'de vatandaşlarla biraraya gelen CHP İl Başkanı Sefa Sirmen, biraz daha sabretmelerini isterken, ""Yönetime geldiğimizde bütün sorunları çö...

11 Mayıs 2009 Saat: 02:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.670 kez okunmuştur

Kandıra'yı mesken tuttu
Kandıra'yı mesken tuttu

Cebeci ve Kefken'de vatandaşlarla biraraya gelen CHP İl Başkanı Sefa Sirmen, biraz daha sabretmelerini isterken, ""Yönetime geldiğimizde bütün sorunları çözeceğiz"" dedi

 

KANDIRA köylerinde iki haftadır çalışmalar yapan CHP İl Başkanı Sefa Sirmen, son olarak Cebeci Köyü ile Kefken'de vatandaşlarla buluştu. Sirmen'in köylülerle yaptığı görüşme ve toplantılara İl Tarım Komisyonu Başkanı Sabri Soyer, Merkez İlçe başkanı Necdet Çetinak, Kandıra CHP İlçe Başkanı Muzaffer Yağız ve Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren de eşlik etti.

 

İlk Durak Cebeci

Sirmen ve CHP heyetinin ilk durağı, Cebeci Köyü oldu. Muhtar Kemal Durmuş ve kalabalık bir toplulukça karşılanan Sirmen, konuşmasında yine hükümet ve Büyükşehir Belediyesi'ne yüklendi. Köylülere sıkıntılarını olup olmadığını soran Sirmen, ""Göstermelik bazı işlerin yapılmasına bakmayın. Köylerin ciddi sorunları var. Köyler ve köylüler hükümet tarafından bitiriliyor, Büyükşehir tarafından da mağdur ediliyor. Gezdiğimiz her yerde köylü, sıkıntılarına çözüm istiyor. Biz de düştük yollara, hizmet atağı için desteğinizi istiyoruz. Önce yönetimi değiştirmekle işe başlayacağız. Projelerimiz hazır"" dedi.

 

Birlikte Çözeceğiz

Sirmen ve CHP heyeti daha sonra Kefken'de bir kahvede vatandaşlarla bir araya geldi. Köylüler ise, turizm bölgesi olmasına rağmen hiçbir yatırım ve altyapı hizmeti görmediklerini ifade etti. Muhtar Rahmi Koç tarafından karşılanan Sefa Sirmen, burada da köylülere yönelik yaptığı konuşmalarda, biraz daha sabretmelerini isterken, göreve geldikleri gün bizzat gelerek sıkıntıları hep birlikte masaya yatıracaklarını söyledi. Köylülerle samimi bir ortamda sohbet eden Sefa Sirmen, kendilerini sık sık ziyarete geleceğini de vurguladı.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑