Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kandıra’ya yeni anaokulu yapılacak

Kandıra’nın en büyük eksikliklerinden biri olan anaokulu, nihayet hayırsever bir vatandaş tarafından ilçemize yapılacak. Okulun adı ise ‘Selma Orhon Atameriç Anaokulu’ olacak.

12 Şubat 2013 Saat: 17:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.572 kez okunmuştur

Kandıra’ya yeni anaokulu yapılacak
Kandıra’ya yeni anaokulu yapılacak
AKP’li İl Genel Meclis Üyesi İsmail Akalın öncülüğünde Çarşı Mahallesi İzmit Caddesi üzerinde bulunan İl Özel İdare’ye ait 3 bin 292 metrekarelik bir alanın 650 metrekaresine 4 derslik bağımsız bir anaokulu yapılıyor. Kandıra’ya ziyarete gelen turizm firması sahibi Süleyman Orhon Atameriç, ilçenin en büyük eksikliklerinden biri olan anaokulunun yapımını üstlendi. ANAOKULU İÇİN GİRİŞİM Kandıra’da çok sayıda çalışan ailelerin ortak sıkıntılarından biri olan anaokulu, nihayet bir hayırsever tarafından ilçeye yapılıyor. AKP İl Genel Meclis Üyesi İsmail Akalın, şunları söyledi: “Yıllardan beri çok sayıda vatandaşın en büyük taleplerinden biri olan anaokulu yapmak için ciddi temaslarda bulunduk. ESER KAZANDIRMAK Yer tahsisi il özel idare tarafından yapılmıştı fakat okul için girişimlerimiz sürüyordu. Birkaç ay önce akrabamın çalıştığı turizm firması sahibi misafirimiz oldu. Kandıra’ya hayran kaldı. Kandıra ve sahillerini gezdirdik. Atameriç, ilçemizin güzellikleri içerisinde adeta büyülendi ve ilçeye bir eser kazandırmak istediğini belirtti.
VALİ TOPACA’YA GİTTİLER Bende yıllardan beri Kandıra’nın en büyük ihtiyaçlarından biri olan anaokulunu kendilerine hatırlattım. Hiç tereddütsüz yapımını kabul etti. Bu girişim karşısında büyük sevinçle sayın valimiz Ercan Topaca’dan randevu aldık ve hayırsever Süleyman Orhon Atameriç ile birlikte vali beyi makamında ziyaret ettik. PROTOKOL İMZALANDI İl özel idareye ait Kandıra Çarşı Mahallesi İzmit Caddesi üzerinde bulunan 155 ada 89 ve 90 nolu parsellerden oluşan 3 bin 292 metrekarelik alan üzerine 650 metrekare, 1 kattan oluşan, 4 derslik bir anaokulunun protokolünü imzaladık. Hayırsever Süleyman Orhon Atameriç, anaokulunun yapımının yüzde 75’ini kendinin karşılayacak, yüzde 25’ini de il özel idare olarak bizler tedarik edeceğiz. "SELMA ORHON ATAMERİÇ" Okulun bitiminde hayırseverin ismini okula vereceğiz. ‘Selma Orhon Atameriç Anaokulu’ olarak önümüzdeki ders yılında eğitime başlayacak. Anaokulunun yapımında başta hayırsever vatandaşımız Süleyman Orhon Atameriç ve ailesine, bu projeyi destekleyen sayın valimiz Ercan Topaca’ya, ilçe kaymakamımız Oktay Erdoğan’a, eczacı Sevim Deren’e ve teyzemin kızı İpek Sümer’e katkılarından dolayı Kandıra adına teşekkür ederim.”
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑