Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Kandıra’ya Topaca'dan okul müjdesi

K

20 Ocak 2012 Saat: 21:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.770 kez okunmuştur

Kandıra’ya Topaca'dan okul müjdesi
Kandıra’ya Topaca'dan okul müjdesi

Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezi'nde birinci dönem karnelerini alan öğrenciler için karne töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Vali Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, Kandıra Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, öğrenci velileri ve 9 okuldan 375 öğrenci katıldı.
GÖSTERİ İLE BAŞLADI Akçakoca İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencilerinin yaptığı gösteri ile başlayan törende Mehmet Akif Ersoy 3/A sınıfı öğrencileri gösteri yaptı. Yine Mehmet Akif Ersoy öğrencisi olan Gülden Şakacı şiir okudu. İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli "Öğretmenlerimiz çok büyük işler yapıyorlar. Emeklerinden dolayı hepsini kuluyorum. Bu eğitim öğretim dönemi'nde 27 bin 221 Okul öncesi, 206 bin 801 İlköğretim Okulu öğrencisi, 99 bin 555 ortaöğretim öğrencisi eğitim aldı. Toplam 333 bin 577 öğrenci 14 bin 800 eğitimci tarafından 576 okulda, 10 bin 961 derslikte birinci dönemi bitirdi. Bu emeği veren tüm eğitimcilere teşekkür ediyorum" dedi.
TEBRİK EDİYORUM' Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan "Kandıra Belediye Başkanı olarak Kandıra'nın temelini oluşturan yavrularımızın gözlerindeki kararılığı, azimli çalışmalarını görüyor ve hepsini tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.Velilerden bir ricam olacak çocuklarımızı notlarına göre değerlendirmeyelim diyen Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal "Notlar sizin için sadece 4 aydır yaptıklarınızın çabasıdır. Başka birşey ifade etmesin. Okul Öncesi ve İlköğretimde en iyi ilçe Kandıra. Ama Akçakoca'da prefabrikte okul öncesi eğitimi gerçekleştiriyoruz. Ve derslik sayımız az. Sayın Valim dikkate alınırsa sevinirim" dedi.
VALİ'DEN OKUL SÖZÜ Ezberci eğitim istemiyorum şeklinde konuşan Vali Ercan Topaca " Sadece bakan değil, sorglayan bir öğrenci istiyoruz. Daha gayretli ve özen içinde çalışan öğrenciler istiyorum. Ben de bir babayım ve 3 çocuğumda karne getirecek. Velilerimizden isteğimiz o notların sadece onların değil bizim de notlarımız olduğunu hatırlasınlar. Bütçe yapmayı öğretin" dedi. Önümüzdeki dönem 100 tane anaokulu yapılacak diyen Vali Topaca " Akçakoca İlköğretim Okulu'nun yeniden değerlendirmesi yapılacak ve önümüzdeki dönem 24-28 derslikli bir okul inşa edilecek. Anaokulu için ise ya boşalan Sağlık Meslek Lisesi binası ya da 4 derslikli yeni bir okul yapılacak"dedi.Konuşmalardan sonra törene katılan öğrencilere karneleri hediye edildi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑