Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra;ya Namazgah müjdesi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra;nın içinden geçen Namazgah Deresi;nde inceleme yaptı. Başkan Karaosmanoğlu, 2008 programında yer almama...

11 Mayıs 2009 Saat: 03:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.517 kez okunmuştur

Kandıra;ya Namazgah müjdesi
Kandıra;ya Namazgah müjdesi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’nın içinden geçen Namazgah Deresi’nde inceleme yaptı. Başkan Karaosmanoğlu, 2008 programında yer almamasına rağmen Namazgah Deresi’nin ıslah edilmesi talimatını verdi.

 

 

MEZBELELİK BİR HALDEYDİ

Kandıra’ya ayrı bir önem veren ve sık sık bu ilçede incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, yıllardır mezbelelik halde bulunan Namazgah Deresi’nin Kandıra’ya yakışır bir hale getirilmesini istedi. Başkan Karaosmanoğlu’na incelemeleri sırasında Genel Sekreter Münir Karaloğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Tahir Büyükakın, Başkan Danışmanı Ömer Polat, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Cengiz Kan eşlik etti.

                   

BU YIL İÇİNDE BİTECEK

 Dere Boyunca incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, bir yanında Kandıra Sanayi esnafının, diğer yanında ise çay bahçesinin yer aldığı Namazgah Deresi’nin ıslah çalışmalarının başlatılmasını istedi. Derenin 1 kilometrelik bölümü için önümüzdeki günlerde proje hazırlanıp ihaleye çıkılacak ve çalışmalar 2008 yılı içinde tamamlanacak. Başkan  Karaosmanoğlu, dereden kendi su motorlarıyla tarımsal sulamada kullanılmak üzere su çeken vatandaşlara da kolaylık olması amacıyla Namazgah Dersi’nin kenarında bir su motoru konulması talimatını verdi.

 

SANAYİ ESNAFINDAN TEŞEKKÜR

 Kandıra Sanayi Esnafı Derneği Başkanı Ziyettin İlter ile sanayi esnafı, dere boyundaki incelemelerin ardından Başkan Karaosmanoğlu’nu iş yerlerinde misafir etti. Dernek başkanı İlter ile sanayi esnafı, hem Kandıra’daki çalışmaları, hem de Namazgah Deresi’nin ıslah edilecek olması

nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑