Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kandıra’ya 582 milyon yatırım

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 2004 yılından itibaren Kandıra’ya 582 milyon yatırım yapıldığını söyledi.

21 Aralık 2019 Saat: 22:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.911 kez okunmuştur

Kandıra’ya 582 milyon yatırım
Kandıra’ya 582 milyon yatırım

AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatının Genişletilmiş Danışma Toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Turan Güneş Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Ak Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez, il, ilçe kadın ve gençlik kolları, geçmiş dönem ilçe başkanları ile çok sayıda partili katılım sağladı.

EN BÜYÜK DESTEĞİ KANDIRA VERECEK

Programın açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Erol Ölmez, son birkaç ay içerisinde yapılan çalışmaları aktardı. Belediye Başkanı Adnan Turan ise gece gündüz sahada olduklarını söyleyerek, "Ulaşımdan okul servislerine, muhtarlarımızın yol sorunlarından camilerin şadırvanlarına kadar tüm konularla ilgilenmeye çalışıyoruz. Alanımız çok geniş ama biz bu göreve bunu bilerek geldik. Muhtarlarımızla, mahalle temsilcilerimiz ile birlikte birlik ve beraberlik içerisinde yol yürüyoruz. Kocaeli’mizi marka şehir yapma yolunda ilerlerken Kandıra'dan en büyük desteği vereceğimize söz veriyorum. Kandıra turizmiyle, tarımıyla, doğasıyla ve misafirperverliği ile buna en güçlü aday. İnşallah Kocaeli'miz için Kandıra'mız için hep birlikte çalışacağız" dedi.

582 MİLYON YATIRIM

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "Sizler bizim sahada gözümüz kulağımızsınız. Teşkilatımız ve milletimizle birlikte tek yürek olarak, evlatlarımızın geleceği için el ele gönül gönüle çalışacağız. 2004-2019 yılları arasında Kandıra'mızda 337 proje hayata geçirilmiş. Bu rakamın içinde ufak projeler yok. Belirli bir limitin üzerindeki projeleri hesapladık ve Kandıra AK Parti döneminde 582 milyon 789 bin lira yatırım almış. Ben bu yatırımları emek veren geçmiş dönem Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu başta olmak üzere tüm belediye başkanlarına teşekkürü bir borç biliyorum" ifadelerini kullandı.

SENARYOLARI BİTMİYOR

İl Başkanı Mehmet Ellibeş ise, "Her gittiğimiz ilçede teşkilatlarımızın diri olduğunu görmek bizlere nasip oldu. Bunun için mutluyuz. Gönül gönüle yürüdüğümüz bu yolda daha uzun soluklu çalışmaya devam edeceğiz. Dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki bu hareket durmadan hızlı bir şekilde yolunu almak mecburiyetinde. Bu güzel cennet vatanımızın bölünmez bütünlüğüne zarar vermek için uğraştıkları senaryolar bitmiyor. Ülkemizde yapılan her saldırıyı bugüne kadar hep birlikte verdiğimiz mücadele ile bertaraf ettiysek bugünden sonra da aynı inanışla yolumuza yolumuzda yürüyeceğimize inancımız tamdır" şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑