Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Kandıra Voleybol Turnuvası’nda final maçı oynandı

Kandıra Voleybol Turnuvası’nda final maçı Kaynarca Voleybol Takımı ve Kandıra Nevresim Takımı arasında oynandı. Turnuvanın şampiyonu ise rakibini 3-1 yenen Kaynarca Voleybol Takımı oldu.

5 Aralık 2013 Saat: 19:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.150 kez okunmuştur

Kandıra Voleybol Turnuvası’nda final maçı oynandı
Kandıra Voleybol Turnuvası’nda final maçı oynandı

Kandıra Kaymakamlığı ve Kandıra Gençlik Spor Müdürlüğü’nün organizasyonu olan Kandıra Voleybol Turnuvası’nda sona gelindi. 13 takımın katıldığı turnuvada Kaynarca Voleybol Takımı şampiyon olurken, Kandıra Nevresim Takımı ikinci, Kandıra Karagücü Takımı ise üçüncü oldu. Kandıra Lisesi Öğretmen Ali Şükrü Pisteloğlu Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen maçları Baş hakem Nilüfer Küçükcici, yardımcıları Tolga Kaymak ve Nesrin Nacar yönetti.
KAYMAKAM KATILMADI Final maçı sonrası düzenlenen kupa törenine Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan katılmazken, Kandıra Gençlik Spor Müdürü Bahri Tığ ve voleybol sever vatandaşlar katıldı.Turnuvalara kendi imkanlarıyla destek veren Başhakem Nilüfer Küçükcici; “Kandıra’da ilk kez yapılan bu turnuvaların amacı gençleri spora özendirmek ve sporun sağlımızda ne kadar önemli bir yeri olduğunu vurgulamaktı. İkinci turnuvaları bahar döneminden itibaren tekrar başlatacağız ve toplumsal mesaj vermeye devam ederek geleneksel hale getireceğiz. Bu yola çıktığımızdan beri bana en büyük desteği veren Tolga Kaymak, Nesrin Nacar ve İlker Uz’a teşekkür ederim” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑