Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra Turizm bölgesine yeni projeler

Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez’in öncülüğünde başlatılan çalışmalar ile bölge turizmine değer katacak projelerin Kandıra Belediyesi bünyesinde uzman ekipler tarafından hayata geçirilmesi planlanıyor.

5 Temmuz 2024 Saat: 07:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.065 kez okunmuştur

Kandıra Turizm bölgesine yeni projeler
Kandıra Turizm bölgesine yeni projeler

Bölgemizin turizm merkezi konumundaki Kandıra Sahilleri özellikle yaz mevsiminde hem ilimizden hem de çevre illerden vatandaşlarımızdan yoğun ilgi görüyor. Her yıl daha da artan bu yoğunluğu karşılayabilmek amacıyla Kandıra Sahillerinde yeni düzenlemeler ve yatırımlar için Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez’in öncülüğünde düğmeye basıldı.

Proje çalışmaları kapsamında özellikle Seyrek ve Sarısu Sahillerinde turizm açısından eksik olarak tespit edilen çadır ve kamp alanları, karavan park, piknik ve mesire alanları, otopark gibi yüksek ihtiyaç duyulan alanların hızlı bir şekilde oluşturulması için harekete geçildi.

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün yoğun mesai harcadığı projelerin uygulama çalışmalarının en kısa sürede başlatılması planlanıyor. Bölge şartlarına ve duyulan ihtiyaca yönelik gerçekleştirilecek çalışmalar tamamlandığında, Kandıra Sahillerine yüksek turizm değeri kazandırılırken, vatandaşlarımıza da alternatif konaklama ve tatil imkanları sunulmuş olacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑