Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Kandıra temsilcisi Aysu finali kutladı

Kocaeli Olgunlar Futbol Turnuvası’nda geçen yılın şampiyonu CA Alkanlar Mobilya’yı 6-2 mağlup ederek ad

7 Temmuz 2013 Saat: 01:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.944 kez okunmuştur

Kandıra temsilcisi Aysu finali kutladı
Kandıra temsilcisi Aysu finali kutladı
Bu sezon Kocaeli Süper Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor’un yıldız oyuncuları Hakan Tan, Ümit Kahya, Yavuz Kibar Çiftçi, takımın bu sezon antrenörlünü yapacak olan Muharrem Boz’lu kadrosu ile Kocaeli’nin en önemli futbol organizasyonu 7. Olgunlar Futbol Turnuvası’nı sallaya Aysu Ototmatik Kapı, yarı final maçında geçen yılın şampiyonu, son 12 maçtır yenilgi yüzü görmeyen CA Alkanlar Mobilya’yı 6-2 mağlup etti ve adını finale yazdırdı.
YEMEK VERİLDİ Genel Koordinatör Abdullah Malçok’un bir araya getirdiği takımın sahibi olan, aynı zamanda Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor’un başkanı İsmail Aysu, finale kalan sporculara yemek verdi. Yemeğe futbolcular katılırken basın mensupları da davet edildi. Yemek esnasında bol bol sohbet eden sporcular yarı final maçının kritiğini yaparken final maçında izlenecek stratejiyi belirledi. Öte yandan Kandıralı olan ve bir kanalda Spor Müdürlüğü yapan Yiğit Özcan’da anıları ile herkesi gülmekten kırdı geçirdi.
ABDULLAH MALÇOK: “HAKLARI ÖDENMEZ” Takımın Genel Koordinatörü aynı zamanda futbolcusu Abdullah Malçok yaptığı açıklamada “Aysu Otomatik Kapı takımımız, Kocaeli Olgunlar Turnuvası’nda finale çıktı. Emeği geçen, sahada terini akıtan tüm arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum. Onların hakkı ödenmez” diye konuştu.
İSMAİL AYSU: “CENGİZ KAN DA GELECEK” Kadrosunda ayrıca İsmail Çetin, Sabri Kuvancı, Tuncay Boz, Tüpraş’ın kalecisi koruyan Ömer Güler, Süha Karaca, Serkan Yeter, Süleyman Türk, Erkan İğmen ve Çubuklu Balaspor’un antrenörü İbrahim Keskin’i de bulunduran Aysu Otomatik Kapı’nın sahibi İsmail Aysu yaptığı açıklamada “Tüm arkadaşlar yüreği ile mücadele ediyor. Güzel bir organizasyonda finale kaldılar. Kendilerini tebrik ediyorum. Pazar günü final maçımıza Belediye Başkanımız Cengiz Kan’ı da davet ettik. Umarım Kandıra’mıza kupa ile döneriz” diye konuştu. Son derece heyecanlı geçmesi beklenen final maçı Pazar günü saat 21.00’da Derince 60 Evler Sahili’nde bulunan (Otobüslerin son durağı) Şehit Hakan Işık Tesisleri’nde oynanacak.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑