Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Ekonomi

Kandıra Şube Müdürlüğü’ne Kandıralı Ceylan atandı

2010 Yılında Kandıra İş Bankası Şube Müdürlüğü’nde memur olarak göreve başlayan Yalçın Ceylan, 14 yıl sonra memur olarak çalıştığı kuruma müdür olarak atandı.

28 Mayıs 2024 Saat: 07:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.866 kez okunmuştur

Kandıra Şube Müdürlüğü’ne Kandıralı Ceylan atandı
Kandıra Şube Müdürlüğü’ne Kandıralı Ceylan atandı

Türkiye İş Bankası Kandıra Şube Müdürü Şükrü İçme’nin Sapanca Şube Müdürlüğü’ne atanmasının ardından yerine Kandıralı Yalçın Ceylan müdür olarak atandı.

 1980 Kandıra doğumlu , ilk ,orta ve lise eğitimini Kandıra tamamlayan, Üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Endüstriyel bölümünü bitirdi. 2007 yılında Kandıra İş Bankası Şubesi’nde memur olarak göreve başlayan Ceylan, 2010 yılında Lüleburgaz /Kırklareli Şubesine servis yetkilisi olarak atandı.

2021 yılında Arnavutköy/İstanbul şubesine II. Müdür olarak atandı. 2010-2018 yılları arasında Tekirdağ ve Kırklareli İlleri Bankası Karma Şubeleri’nde Ticari Satış ,Bireysel Satış ve Şube Operasyonlardan sorumlu yöneticilik yaptı, 2018 yılında BBSB Doğrudan Satış Bölümü’nde Tekirdağ Bölge Satış Yetkilisi olarak atandı maaş anlaşmaları ve bölge şubeleri satış çalışmalarını organizyonu görevinde bulundu, 2021 yılında Arnavutköy / İstanbul şubesinde yaklaşık 2,5 yıl şube II. Müdürü olarak görev yaptıktan sonra Mayıs ayı içersinde 14 yıl önce Kandıra İş Bankası Şube Müdürlüğü’nde memur olarak göreve başlayan Yalçın Ceylan, Türkiye İş Bankası Kandıra Şube Müdürü olarak atandı. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑