Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Kandıra Spor'dan şampiyonluk maçına davet

Yönetim kurulu adına kulüp başkanı Hüseyin Akın, Yeni Kandıra Spor - Gültepe Spor Şampiyonluk Maçına Tüm Taraftarımızı ve Hemşerilerimizi davet etti.

6 Nisan 2019 Saat: 00:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.110 kez okunmuştur

Kandıra Spor'dan şampiyonluk maçına davet
Kandıra Spor'dan şampiyonluk maçına davet

Kandıra Mehmet Sarıcan ilçe Stadında, Pazar günü büyük heyecanın yaşanacağı Yeni Kandıra Spor 'un şampiyonluk maçına bütün Kandıra halkını davet etti. Kulüp Başkanı Hüseyin Akın Kandıra 'da oynanılacak olan Yeni Kandıra Spor - Gültepe Spor arasında oynanacak olan şampiyonluk maçında bir futbol şöleninin yaşanılacağı bekleniyor.

7 Nisan Pazar günü Mehmet Sarıcan ilçe Stadyumunda oynanacak olan Yeni Kandıra Spor - Gültepe Spor karşılaşmasında alınacak iki farklı galibiyetimizle Yeni Kandıra Spor A takımımızın şampiyonluğunu ilan edecektir. Muhteşem bir atmosferde geçmesi beklenen Yeni Kandıra Spor - Gültepe Spor karşılaşmasına herkesi davet eden Başkanı Hüseyin Akın, Yeni Kandıra Spor’un final maçına, yüreği Kandıra için çarpan tüm hemşerilerimizi bekliyoruz. Kandıra’nın gençlerinden oluşan bir ekip ve hepsi ilçemizin çocukları, biz tüm dostlarımızı ve arkadaşlarımızı bu maçta bizi yalnız bırakmamalarını ve Şampiyonluğumuzu birlikte kutlamaya çağırıyorum ifadelerini kullandı.

Yönetim kurulu adına kulüp başkanı Hüseyin Akın, 7 Nisan Pazar günü saat 16.00’da oynanacak karşılaşmaya tüm Kandıra halkını ve futbol severleri davet ediyorum dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑