Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

Kandıra Spor Salonu tamamlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’da Son uygulama çalışmaları gerçekleştirilen spor salonu tamamlanma aşamasına geldi.

26 Kasım 2015 Saat: 05:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.547 kez okunmuştur

Kandıra Spor Salonu tamamlanıyor
Kandıra Spor Salonu tamamlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’da modern bir spor salonu yapıyor. Son uygulama çalışmaları gerçekleştirilen spor salonu tamamlanma aşamasına geldi. Dış cephe çalışmaları tamamlanan yapının iç saha ve tribün uygulamaları devam ediyor. Basketbol, hentbol ve voleybol müsabakalarının yapılmasına imkan sunacak olan spor salonu, bin seyirci kapasiteye sahip olacak.

3 SPOR DALINDA MÜSABAKA

Basketbol, voleybol ve hentbol ortak sahası bulunan salonda amatör liglerin maçları yapılabilecek. Salonda maçların seyri için bin kişi kapasiteli tribün yer alacak. 7 bin 150 metrekare alan üzerine kurulan spor salonu, 2 bin 500 metrekare kullanım alanına sahip olacak.

4 ANTRENMAN SOLONU

Spor salonu zemin ve bir kattan oluşacak. Salonun zemin katında basketbol, hentbol ve voleybol müsabaka sahası bulunacak. Salonda yönetim odası, protokol dinlenme salonu, sağlık odası, bayan ve bay soyunma odaları, doping kontrol odası ve hakem odası yer alacak. Spor salonunda halka açık 4 tane de antrenman salonu bulunacak.

VATANDAŞLAR DA FAYDALANACAK

Birinci katta ise büro, kantin, reji odası ve antrenör odasında oluşacak. Salonda yer alacak olan antrenman odalarında aerobik, fitness, tekvando, güreş gibi spor dalları vatandaşlar da faydalanabilecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑