Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra Sarısu’da kurtuluş şenliği

İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yılı bu yıl bir haftaya yayılan etkinliklerle kutlanacak. İzmit Belediyesi’nin İzmit ve Kandıra Sarısu’da iki etap halinde gerçekleştireceği programların ayrıntıları da belli oldu.

25 Haziran 2021 Saat: 00:29
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.639 kez okunmuştur

Kandıra Sarısu’da kurtuluş şenliği
Kandıra Sarısu’da kurtuluş şenliği

Kurtuluş kutlamalarının başlangıç noktası İzmit Kent Meydanı olacak. 28 Haziran Pazartesi günü saatler 20.00’yi gösterdiğinde sahneye ünlü sanatçı Şevval Sam çıkacak. Şevval Şam, sevilen şarkılarını İzmitliler için seslendirecek.

CİHAT AŞKIN PERFORMANSI
İzmit Kent Meydanı’nda 29 Haziran Salı günü saat 20.00’de bu kez sahneye olan ünlü besteci ve keman virtüözü Prof. Dr. Cihat Aşkın, çıkacak. 30 Haziran Çarşamba günü saat 20.00’da Kent Meydanında gerçekleşecek olan son etkinlikte ise İzmitli sanatçı Gül Özgüner Altun muhteşem sesiyle kulakların pasını silecek.

RETROBÜS, KANDIRA SARISU’DA
İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıldönümü kutlamalarının coşkusu İzmit’tin ardından Kandıra’ya da taşacak. Kutlamaların son dört günü İzmit Belediyesine ait Sarısu Kampı’nda devam edecek. 1 Temmuz Perşembe günü saatler 20.00’yi gösterdiğinde Retrobüs sahneye çıkacak. 70’li, 80’li, 90’lı yılların şarkılarını hikâyeleri ve müzikleriyle betimleyen grup ile eğlence tavan yapacak.

2 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00’da PERA, 3 Temmuz Cumartesi ise saat 20.00’da DJ Zafer Yıldız sahneye çıkarak uzun süredir sosyal hayattan uzak kalan vatandaşlara coşkulu bir akşam yaşatacaklar. 3 Temmuz Cumartesi günü ise birbirinden güzel şarkılarıyla vatandaşlarla tekrar buluşacak olan PERA, yeni klip çekimini Sarısu’da tüm vatandaşlarla birlikte gerçekleştirecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑